2777
2789
عنوان

تردید

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقدر از بدی مردها گفتن خیلی میترسم 

من یه بار خواستگار برام اومد تحقیق کردیم گفتن خوبه ولی وقتی از دامادشون تحقیق کردیم گفت خیلی خوبه بعد یهو غیر مستقیم گف چه عجله ای دارین بیشتر باهاش بگردین اون یکی دامادشونم کلی تعریف کرد لابلای حرفش گف خیلی یه دنده اس منم رد کردم چون خودمم فهمیده بودم لجباز و خسیسه خلاصه میخوام بگم حواست به نکات ریز باشه تو حرفا

گلم اگه خانواده خوبی هم داشته باشی ازدواج اشتباه آدمو تباه میکنه. آزدواج مثل هندون است قبلش زیاد معلوم نیست چی میشه.اما خوب بیشتر باش مراوده کن خونشون برو اگه امکانش هست اگه خانوادش خیلی خوب باشن خودشم خوبه

من یه بار خواستگار برام اومد تحقیق کردیم گفتن خوبه ولی وقتی از دامادشون تحقیق کردیم گفت خیلی خوبه بع ...

اخلاقاشو دقت کردم خسیس نیست اصلا . دست و دلبازه . بددل نیست .خیلی منطقیه . ابراز احساساتش خوبه . ادم اجتماعیه . کمی لجبازه اما نه خیلی . یک اخلاق بدشم اینه که دوس داره ادم همش در حال اصلاح رفتار اشتباهش باشه . البته خودش راام مدنظر داره نه فقط دیگران . 

عزیزم ما که با فامیل وصلت کردیم کلی خصوصیات بدشون بعد از ازدواج برامون رو شد. بالاخره هیچکس اول کار ...

اره عزیزم . میدونم هر کسی بدیهایی داره  اما  من از بدی های بزرگ میترسم . مثل بودن با زنها و... 

ماهم درموردشوهرم تحقیق کردیم ولی بعدعقدفهمیدم ادرس شماره هایی ک دادن الکی بوده مثلایه شماره دادن گفتن شماره عروسمونه بعدافهمیدم شماره خواهرشوهرم بوده یعنی ماازخواهرش تحقیق کردیم یاپاساژی که قبلااونجامغازه داشته رواصلالوندادن درحالیکه شوهرم بعدعقد گفت من چندسال اینجامغازه داشتم وقتی پرسیدم چراادرسشوندادین براتحقیقات گفت چون چندباردادیم بدگفتن واسه همین،درحالیکه شوهرم واقعابده واوناراستشومیگفتن خلاصه تحقیقات هم میکنین سفت وسخت بگیرین اگه خیلیاگفتن مازیادطرفونمیشناسیم به خانواده نامزدتون بگین شماره یاادرس کسی که ازقدیم میشناستشون روبدن توروخداسفت وسخت بگیرین من اگه درست تحقیق میکردم الان کارم ب دادگاه نمکشید

این دوره و زمونه ازدواج واسه هر دو طرف مثل هندونه در بستست. شما کسی که از بچگی باهاش بزرگ شده باشی رو هم نمیتونی نسبت به شناختش مطمئن باشی، البته منکر شناخت و روابط قبل ازدواج نیستم اما واقعیت اینه که تو تحقیق ممکنه دروغ بشنوین، تو رابطه برای کوتاه مدت امکان دروغ و فیلم بازی کردن هست. من شخصا وحشتناک میترسیدم اما تصمیم گرفتم به حسم اعتماد کنم و خدارو هزاران بار شکر از همسرم و زندگیمم راضیم. به هرحال باید تحقیق کنید و بشناسید، ولی قطعا یه جایی هم برای حسی که ازش میگیرید بزارید.

این دوره و زمونه ازدواج واسه هر دو طرف مثل هندونه در بستست. شما کسی که از بچگی باهاش بزرگ شده باشی ر ...

حس خوبی ازش میگیرم . انشالله همیشه شاد و خوش باشی گلم .ممنون برای جوابت