2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه 😭😭

187 بازدید | 15 پست

تو شهرغریب تنهام همش تو خونه ام جنوبم هوا خیلی گرمه اصلا نمیشه جایی دخترمم خیلی ازیتم میکنه پنج و نیم ماهشه دیوونم کرده حتی شبا هم خواب نداره خدا منو ببخشه سرش داد میزنم نگام میکنه بهم میخنده کم اوردم حتی نمیتونم درست کارای خونه انجام بدم بیست سالمه ولی احساس پیری میکنم شوهرمم صبح زود میره ساعت یازده ونیم شب برمیگرده چند روز رفتم خونه مامانم شوهرم نزاشت بیشتر از چند روز بمونم دیگه.حوصله هیچی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم که شهر غریب نیستیم همش تو خونه ایم.تو نت بزن کارهای هنری یاد بگیر سرگرم شو.مناز با فیلمهای نت  قلاب بافی یادگرفتم.خطاطی هم زیاد سرچ میکنم.یه کاری بکن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

منم شهر غريبم اما از پر كاري دارم ديوونه ميشم.. به كارهاي شخصيم نميرسم... روزي ٧ ساعت درس ميدم😢😢.. مثلا اومدم خودمو مشغول كنم داغون شدم

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم.

گلم من حامله ام با یه پسر شیطون دوساله به خدا خیلیی اذیتم میده تواین گرما میگه بریم بیرون ولی سرش داد نمیزنم سرگرمش میکنم طفلی گناه داره مادرشی همدمش باش درکت میکنم منم شوهرم کمباین داره تقریبا نصف بیشتر سال خونه نیس 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
برنامه ریزی کن کلی کار هست که انجام بدی کتاب بخون زبان یادبگیر کارای هنری یادبگیر و.....

من حتی وقت ندارم درست به خودم برسم دخترم اصلا خواب نداره همش باید یسره نق بزنه دیووونه ام کرده

اگه براتون مقدوره واسه بچه یه پرستار بگیر هفته ای سه بار بیاد بچه رو نگه داره برو کلاسی باشگاهی جایی که هم حوصلت سر نره هم استراحت کنی

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
من حتی وقت ندارم درست به خودم برسم دخترم اصلا خواب نداره همش باید یسره نق بزنه دیووونه ام کرده

عزیزم منم دخترم 11 ماهشه الان یکم بهتر شده ولی قبلا خیلی اذیتم میکرد منم شهر غریبم 22 سالمه شوهر منم دیر میاد خونه دیگه باید باهاش کنار بیایم 

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
دلم میخواد دخترمو بدم یه هفته به یکی نفس بکشم خیلی ازیت میکنه اصلا وقت واسه خودم ندارم

میفهمم عزیزم ..بچه های منم تو اون‌سن‌روانیم‌کرده بودن 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
دلم میخواد دخترمو بدم یه هفته به یکی نفس بکشم خیلی ازیت میکنه اصلا وقت واسه خودم ندارم

نگوووووووووو این حرفو به خدا یه روز نبینیش از غصه هلاک میشی من این حرفو میزدم یه بار مجبوری گذاشتمش خونه پیش مادرشوهرم خودم رفتم یه شهر دیگه دکتر از دوریش داشتم دق میکردم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

هر دادی که سر بچه زده بشه به مثابه یک ضربه چاقو به بدنشه. جای این فریادها تو روح و روان بچه می مونه. شرایطت رو درک می کنم خیلی سخته ولی اون بچه به میل خودش به این دنیا نیومده. شما آوردینش و در قبالش مسئولید