منم میخوام ولی فک میکنم این کرما اثرشون موقتیه همینکه مصرفشون قطع بشه دوباره وضع همونه
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
نه اصلاواینطوری نیست واقعا روی پوست تاثر دارن من ب جای اینک ب پوستم بپرسم همش کلنسیلر و کرم پودر م ...
اخ گفتی .. منم دقیقا همین بلارو سر پوستم اوردم بجای اینکه بهش برسم همش پوشوندمش .اتفاقا چندروزیه فکرم درگیر همین بود ک چجوری اوضاعو درست کنم ؛ اخه زیرچشمم چندتا چروک اومده و پوستمم فک میکنم داره خراب میشه
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
کرم مرطوب کننده هیمالیاخیلی خوب .شبهاکرم ویتامین سی سیگل وبرادورچشم هم روغن کرچک میزنم هم براپ ...
روغن کرچکو برای دور چشمت امتحان کردی ، چطور بوده؟ چند وقته استفاده میکنی ؟
قبلا شنیدم ولی امتحان نکرده بودم
دوسه ماهه استفاده میکنم برای منکه عالی بوده من بیست ودوسالمه یعنی چروکی چیزی ندارم ولی مژه هام واقعن ...
اها واسه مژه استفاده کردی ، فک کردم واسه چروک دور چشم گفتی