2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام ولی فک میکنم این کرما اثرشون موقتیه همینکه مصرفشون قطع بشه دوباره وضع همونه

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
منم میخوام ولی فک میکنم این کرما اثرشون موقتیه همینکه مصرفشون قطع بشه دوباره وضع همونه

نه اصلاواینطوری نیست

واقعا روی پوست تاثر دارن

من ب جای اینک ب پوستم بپرسم همش کلنسیلر و کرم پودر میزنم ک بپوشونمش

الان میخام دیگ شیومو عوض کنم

ولی نمیدنم چی باید بگیرم

نه اصلاواینطوری نیست واقعا روی پوست تاثر دارن من ب جای اینک ب پوستم بپرسم همش کلنسیلر و کرم پودر م ...

اخ گفتی .. منم دقیقا همین بلارو سر پوستم اوردم بجای اینکه بهش برسم همش پوشوندمش .اتفاقا چندروزیه فکرم درگیر همین بود ک چجوری اوضاعو درست کنم ؛ اخه زیرچشمم چندتا چروک اومده و پوستمم فک میکنم داره خراب میشه

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
اخ گفتی .. منم دقیقا همین بلارو سر پوستم اوردم بجای اینکه بهش برسم همش پوشوندمش .اتفاقا چندروزیه فکر ...

پوست من وااقععااا داغون شده

با اینک 22 سالمه و گوستم سفید بوده

الان کدر شده و پر لک 

منفذاش هر کدوم قد ی انگشت باز 

کرم مرطوب کننده هیمالیاخیلی خوب .شبهاکرم ویتامین سی سیگل وبرادورچشم هم روغن کرچک میزنم هم براپ ...

روغن کرچکو برای دور چشمت امتحان کردی ، چطور بوده؟ چند وقته استفاده میکنی ؟ 

قبلا شنیدم ولی امتحان نکرده بودم

روغن کرچکو برای دور چشمت امتحان کردی ، چطور بوده؟ چند وقته استفاده میکنی ؟  قبلا شنیدم ولی امت ...

دوسه ماهه استفاده میکنم برای منکه عالی بوده من بیست ودوسالمه یعنی چروکی چیزی ندارم ولی مژه هام واقعن پرپشت وبلندکرده عالی بوده

دوسه ماهه استفاده میکنم برای منکه عالی بوده من بیست ودوسالمه یعنی چروکی چیزی ندارم ولی مژه هام واقعن ...

اها واسه مژه استفاده کردی ، فک کردم واسه چروک دور چشم گفتی