2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لیزر درمانی کردم. .عمل نکردم. .فقط سه جلسه لیزر درمانی کردم. .. الان دو هفته بود باشگاه میرفتم و بع ...

کرانچ برای شکمه خب .بهتره اول از روی تشک با نرمش و کش و این ورزشها که میدنم به پشت بخوابی کف دست و پا روی زمین با سن و بلند کنی بعد یه صفحه پنج بذاری روی شکمت و ...همین طور ادامه بدی وزنه ها رو زیاد کنی و به پشت بخوابید دستت و بزنی به زانوت اگه شکمت قوی بشه فشار روی کمرت کمتره با کش به عقب  و دوچرخه اروم بعد کم کم زیادش می کنیم ورزشها رو فعلا درمانی تا شکم و فیله کمرت قوی بشه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
دستگاه رو مراعات کردم امروز  تاکیدم رو اروبیکه  اروبیکو کامل انجام بدم مشکلی نیست یا اون ...

کامل اصلااااا انجام نده چون خود تعرق زیاد بعد اینکه ایروبیک و متوقف میکنی باعث خشک شدن یهو بدن میشه ممکن شوک بهش وارد بشه اما به نظر من فعلا تا دوماه سبک ورزش کن که بدنت خام نیوفته سینه کار کن بازو کار کن بعداز دو ماه ایروبیک و کمر و پا کار کن

فک کنم ساده باشه. .هر دفعه با استپ و اینا هم کار میکنیم  ولی من استپ نزدم بخاطر کمرم

من اصلا ایروبیک و پیشنهاد نمیدم بهتون .بدنسازی هم باید مربی تون ماهر باشه و کار درمانی بلد باشه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
من اصلا ایروبیک و پیشنهاد نمیدم بهتون .بدنسازی هم باید مربی تون ماهر باشه و کار درمانی بلد باشه

با همون بدنسازی هم میتونم لاغر و تناسب اندام پیدا کنم؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792