2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این جور مردها سه تا پنج جلسه مشاوره لازم دارن تا علت بد دهنی و دست بزن مشخص بشه تا فهمید امیدی به بهبودی هست یا نه 

میشه سن شوهر و خودتان و میزان تحصیلات و شغل را بنویسید

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹

چقدر هزینه مشاور زیاده یه روز رفتم 100 تومن پیاده شدم فقط تونستم از مشکلاتم بگم وقتم تموم شد مشاور گفت باید دوباره بیای و چند جلسه ادامه پیدا کنه 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

من پدرم اينجوري بود و از وقتي يادمه مادرمو كتك ميزد اما هيچوقت جدا نشدن و الان ك سنشون بالا رفته عاشق همن و از گل نازكتر بهم نميگن شايد جوون بوده بابام نميفهميده

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

اگه امیدی باشه با مشاوره معلوم میشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

منم داره توروخدا كمكم كنيد بيشتر بددهن و بداخلاقه 

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
این جور مردها سه تا پنج جلسه مشاوره لازم دارن تا علت بد دهنی و دست بزن مشخص بشه تا فهمید امیدی به به ...

شوهرم به هیچ عنوان نمیاد 

سنش 28 

لیسانس

خودم 25 لیسانس

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
این جور مردها سه تا پنج جلسه مشاوره لازم دارن تا علت بد دهنی و دست بزن مشخص بشه تا فهمید امیدی به به ...

مشاوره ها فقط پول ميگيرن و هيچي يا راه حل جدايي ميدن تهش

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
میمونی باهاش؟

نه میخام جدا شم اگه بمونم نابود میشم مگه چند بار حق زندگی کردن داریم که بخوام عمرو جونیمو به پای یه مرد اینجوری هدر بدم

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز