2777
2789
عنوان

چرا تایپیک من تعطیل شد ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 65 پست
منم معلمم.همین شماهایی که میگید سه ماه حقوق تو لیکاری میگیریم یه هفته به جای ما برید مدرسه.ببینم اصل ...

کارمندهایی که الان باید شش صبح برن سرکار و بچه هاشون تابستون هم آرامش ندارن. اول صبح باید برن مهد یا از این کلاس به اون کلاس رو شما بهتره ببینید. 

نمیدونم چرا بعضی معلم ها فقط مادرهای خانه دار رو میبینن و از مشکلات مادران کارمند بیخبرن

باور کنین الان تو تمام اداره هایی که ارباب رجوع هست کارمندها هم اذیت میشن. اعصابی براشون نمیمونه. هم ...

ولی آموزش پرورش لعنتی تقریبا میتونم بگم هیچ مزایایی نداره ،من پدرم خودش کارمند بود و وقتی مقایسه میکنم مزایای شغل پدرم و مادرم رو خییییلی تفاوت رو احساس میکنم

چه بگویم عزیز؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دست گرم مامان گلت رو از دور میبوسم... خیلی ناراحت میشم از بی مهری بعضیا. یادمه یه سالی بنا به دلای ...

آمین،چقد خوبین شما کاش همه مثل شما قدرشناس باشن 😍.بخدا دل آدم میشکنه از بعضی حرفا وتوهینا

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
ولی آموزش پرورش لعنتی تقریبا میتونم بگم هیچ مزایایی نداره ،من پدرم خودش کارمند بود و وقتی مقایسه میک ...

بستگی داره اداره پدرتون چی بوده باشه. وگرنه الان اداره هایی هم هستن که هیچ مزایایی نداره. شاید غیرقابل باور باشه ولی هیچی

کارمندهایی که الان باید شش صبح برن سرکار و بچه هاشون تابستون هم آرامش ندارن. اول صبح باید برن مهد یا ...

چرا نمی دونم.منم مادرم.درسته الان تو مرخصی هستم ولی بزودی منم میرم سرکار.من طرف حرفم با خانه دار ها بود نه شما؟؟ اتفاقا من درک میکنم شما رو.دانش آموزایی داشتم که مادرشون شاغل بود و نمیرسیدن با بچه کار کنن.من جور اونارو هم کشیدم.

چند ماه پیش همینجوری یهویی گفته بودن باید برای ضمن خدمت یه مبلغی روبدین  حالا مبلغ ها ،برای مادر من 6 میلیون،برای همکارش 13 میلیون،یه بنده خدای دیگه 20،بعد از اینکه کلی رفتن اداره و شکایت،بازم فکر کنم قضیه کامل حل نشد

چه بگویم عزیز؟

کلا اسم بردن از قشر خاصی به نظرم درست نیست. از یک بزرگسال عاقل توقع میره که یکطرفه قضاوت نکنه. تو همه مشاغل و سنین و جنسیت ها بد و خوب هست. و واقعا بدون یک بررسی با جامعه آماری درست نمیشه رای داد

بستگی داره اداره پدرتون چی بوده باشه. وگرنه الان اداره هایی هم هستن که هیچ مزایایی نداره. شاید غیرقا ...

وزارت خارجه،ولی خب دوستان دیگه ای رو داریم از ادارات  دیگه مثل اونیکی دایی و زنداییم که مزایای خوبی رو دارن و با اینکه رسمی نیستن هنوز حقوقشون از مادرم بیشتره

چه بگویم عزیز؟
عزیزم آخه فقط تو جوامع عقب افتادست که  هربیسوادی نیتونه معلم بشه... تو جوامع پیشرفته شغل نعلمی ...

واقعا که....همون آدم های بیسواد به شما درس زندگی دادن..حرفتون خیلی زشت بود.همه جا پارتی هست فقط تو آموزش و پرورش نیست.متأسفم براتون با این طرز فکرتون.