2777
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 126 پست
[QUOTE=63724694]بله، عزیزم احتمالش 1 به 1330 هست بنظرت باید سقط میکردم؟؟؟؟[/QUOمن خیلی از اعداد غربا ...

مرسی عزیزم

ریسک برادر زادم 1 به 44 بود، امینوسنتز شد، گفتن سالمه

ماشاءالله چشم رنگی و بور و باهوش، تو دوسالگی کامل صحبت میکرد و از پوشک هم گرفته بودنش، کاملا مستقل

اما نگرانی وجود داره

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سونو ان تی متوجه شدی؟ مجوز سقط گرفتی؟

اره با ان تی دوبار ان تی دارم میخواستم امینو سنتز بدم رفتم دکتر واسه امینو دکتر گفت بذار یه ان تی دیگه بده بعدم گفت امینو نیاز نیست بچه علاوه بر مشکل ذهنی ورم وحشتناکی داره کلا ناامیدم کرد

عزیزم خداروشکر که فهمیدی و یه طفل بی گناه رو به این دنیای بی رحم نیاوردی.ایشالا بارداری بعدیت در کما ...

ولی الان تمام ترسم از اینه که دوباره اقدام کنم خدایی نا کرده مشکل داشته باشه و اجازه سقط بهم ندن

اره با ان تی دوبار ان تی دارم میخواستم امینو سنتز بدم رفتم دکتر واسه امینو دکتر گفت بذار یه ان تی دی ...

هیچ مشکل و علامتی تو بارداریت نداشتی؟

شاید در جهانی دیگر….

ولی الان تمام ترسم از اینه که دوباره اقدام کنم خدایی نا کرده مشکل داشته باشه و اجازه سقط بهم ندن

نه عزیزم اصلن اینطور نیست...همسایه ما هم یه سندروم دیگه داشت تازه احتمال هم دادن که ژنتیک باشه مشکلش و به صورت نهفته توی اعضای خونواده هاشون بوده باشه.پارسال باردارشد و پسرش الان یک ماهشه بدون هیچ مشکلی.

شاید در جهانی دیگر….

من علائمم سر دختر گر گرفتن و ویار شوری و ترشی و ببخشید زردآب بالا آوردن و ادرار پررنگ.سر این سرمایی ...

چه جالب من از هردوش دارم.هم خیلی گرمم میشه هم ترشی بیشتر دوست دارم هم سینم یکم خشکی میزنه و ادرارم هم کمرنگه انگار.خیلی گیج کنندس علایمم

شاید در جهانی دیگر….