سلام خانوما من امروز نوبت سونوی غربالگری دارم.خیلی میترسم و استرس دارم چون با وجود کیست باردار شدم همش میترسم مشکلی پیش بیاد و ازدستش بدم.میشه راهنماییم کنید درمورد غربالگری.آخه بعضیا میگن اگه ازدواج فامیلی نباشه و تو خونواده ها سندروم داورن و عقب موندگی نباشه تقریبن میشه گفت مشکلی نیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره با ان تی دوبار ان تی دارم میخواستم امینو سنتز بدم رفتم دکتر واسه امینو دکتر گفت بذار یه ان تی دیگه بده بعدم گفت امینو نیاز نیست بچه علاوه بر مشکل ذهنی ورم وحشتناکی داره کلا ناامیدم کرد
من علائمم سر دختر گر گرفتن و ویار شوری و ترشی و ببخشید زردآب بالا آوردن و ادرار پررنگ.سر این سرمایی بودن شیرینی و یکی اینکه حاله دور سینه ام خشکی میزنه و ادرار کمرنگ
ولی الان تمام ترسم از اینه که دوباره اقدام کنم خدایی نا کرده مشکل داشته باشه و اجازه سقط بهم ندن
نه عزیزم اصلن اینطور نیست...همسایه ما هم یه سندروم دیگه داشت تازه احتمال هم دادن که ژنتیک باشه مشکلش و به صورت نهفته توی اعضای خونواده هاشون بوده باشه.پارسال باردارشد و پسرش الان یک ماهشه بدون هیچ مشکلی.