2777
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 126 پست
خیلی تعریف میکنن، من منتظر غربالگری دوم هستم البته جنسیت مهم نیست، تو غربالگری اول ریسک سندروم داون ...

ینی با ریسک متوسط دکتر گفت ادامه بدی به بارداریت؟

شاید در جهانی دیگر….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ازدواجمون فامیلی نیست تو فامیل هم نداریم ولی بچه دومم که چند ماه پیش باردار بودم عقب موندگی ذهنی ...

منم چند ماه پیش سقط کردم جنین سندروم دوان بود و الان دیگه واقعا میترسم دوباره اقدام کنم. خیلی عذاب کشیدم و لحظه ای از این فکر بیرون نمیام و نمیدونم چیکا رکنم

ینی با ریسک متوسط دکتر گفت ادامه بدی به بارداریت؟

بله، عزیزم احتمالش 1 به 1330 هست

بنظرت باید سقط میکردم؟؟؟؟

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
منم چند ماه پیش سقط کردم جنین سندروم دوان بود و الان دیگه واقعا میترسم دوباره اقدام کنم. خیلی عذاب ک ...

ریسکش چند بود برای شما؟

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

[QUOTE=63724694]بله، عزیزم احتمالش 1 به 1330 هست بنظرت باید سقط میکردم؟؟؟؟[/QUOمن خیلی از اعداد غربالگری سردر نمیارم ولی این عددی که براشما زدن که متوسط روبه پایین محسوب میشه...مطمعن باش اگه خطر ناک بود دکتر بهت اخطار میداد...ایشالا که مشکلی نیست واست دعا میکنم عزیزم.

شاید در جهانی دیگر….

منم چند ماه پیش سقط کردم جنین سندروم دوان بود و الان دیگه واقعا میترسم دوباره اقدام کنم. خیلی عذاب ک ...

منم همینطور با اینکه بارداریم ناخواسته بود ولی دوسش داشتم حالا تقریبا یه ماه و نیم شده که کورتاژ کردم گذاشتم که از پاییز اقدامو شروع کنم به امید خدا عزیزم حسابی بخودت برس فولیک اسید و اهن حتما بخور انشالله سالمه بعدی

عزیزم خداروشکر که فهمیدی و یه طفل بی گناه رو به این دنیای بی رحم نیاوردی.ایشالا بارداری بعدیت در کمال سلامتی و راحتی میگذره 

شاید در جهانی دیگر….