2777
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 126 پست
آره عزیزم تا یه حدی ب علائم بستگی داره  ان شاالله سالم باشه و اونی که دلت میخواد  سون ...

ایشالا.امیدوارم که به سلامتی  و دلخوشی بقیه بارداریت رو بگذرونی 

شاید در جهانی دیگر….

پس میشه گفت مال منم پسره؟آخه منم ترشی و شوری بیشتردوس دارم البته نه که اصلن نتونم شیرینی بخورم.تهوعم ...

امیدوار نشو که ضد حال میخوری

انشالله سالم و صالح باشه

خیلی به علائم نمیشه توجه کرد

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شمام فقط با فرق اینکه من شیرینی دوس دارم برعکس سر دخترم خیلی ترشی میخوردم

سونو ان اتی ممکنه اشتباه بگه

اگه سونوگرافیست کار بلد باشه اشتباهش کمه 

جنسیت رو تو برگه سونو برات نوشت؟

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
ما ازدواجمون فامیلی نیست تو فامیل هم نداریم ولی بچه دومم که چند ماه پیش باردار بودم عقب موندگی ذهنی ...

متاسفم عزیزم.نفهمیدی چرا اینطور شده بود؟

شاید در جهانی دیگر….

غربالگری اول دکتر صدری گفت دختر که میگن تعیین جنسیتش رد خور نداره اما تو سونو سه بعدی و یه سونوی معم ...

پس پسره دیگه مبارک باشه گلم 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
غربالگری اول دکتر صدری گفت دختر که میگن تعیین جنسیتش رد خور نداره اما تو سونو سه بعدی و یه سونوی معم ...

خیلی تعریف میکنن، من منتظر غربالگری دوم هستم

البته جنسیت مهم نیست، تو غربالگری اول ریسک سندروم داون متوسط بود، خیلی نگرانم، هفته ام بالاس برای سقط، میترسم، فقط دعا میکنم سالم و صالح باشه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
متاسفم عزیزم.نفهمیدی چرا اینطور شده بود؟

نمیدونم هیچکی حرفی نزد دکترمم چیزی نگفت فقط گفتن چون ناخواسته بوده مصرف فولیک اسید اینا نداشتم شاید بخاطر همونه حالا نمیدونم

ایشالا.امیدوارم که به سلامتی  و دلخوشی بقیه بارداریت رو بگذرونی

مرسی عزیزم همچنین 🌹🌹😘😘

خیلی تعریف میکنن، من منتظر غربالگری دوم هستم البته جنسیت مهم نیست، تو غربالگری اول ریسک سندروم داون ...

ایشااله صحیح و سالم به دنیا میاد عزیزم.منم تو خانواده شوهرم ناشنوایی دارن از این خیلی میترسم ازدواجمون هم فامیلی برام دعا کنید 

ایشااله صحیح و سالم به دنیا میاد عزیزم.منم تو خانواده شوهرم ناشنوایی دارن از این خیلی میترسم ازدواجم ...

انشالله سالم باشه

از اولش تا آخرش استرسه