2777
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 126 پست
ببخشید شما نی نی تون پسره؟علایمتون چی بود؟

آره عزیزم پسره

تو هفته های اول همش سردرد داشتم ولی حالت تهوع اصلا نداشتم زیاد گرسنه م میشد خیلی زیادا

نصفه شب از گشنگی حالت تهوع میگرفتم تا غذا میخوردم حالم خوب میشد ترشی و شوری هم دوست داشتم 

یه دخترم دارم سر دخترم حالت تهوع داشتم 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بیشتر به خاطر همسرم.شهرستانم که هستم اینجا هی میگن بچه اول پسرباشه بهتره انگار حساس شدم

منم بخاطر شوهرم پسر دوس داشتم ولی بچه اولم دختره.سر این واسه غربالگری اول رفتم پیش دکتر صدری بهم گفتم دختره وای انقد حالم بد بود.الان بهش فکر میکنم از خودم بدم میاد.ولی واقعا حرفای دیگران خیلی اذیتم میکرد

منم بخاطر شوهرم پسر دوس داشتم ولی بچه اولم دختره.سر این واسه غربالگری اول رفتم پیش دکتر صدری بهم گفت ...

شما چند هفته هستین؟

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
آره عزیزم پسره تو هفته های اول همش سردرد داشتم ولی حالت تهوع اصلا نداشتم زیاد گرسنه م میشد خیلی ...

پس میشه گفت مال منم پسره؟آخه منم ترشی و شوری بیشتردوس دارم البته نه که اصلن نتونم شیرینی بخورم.تهوعم اصلن تاحالا نداشتم.همه چی هم میخورم بجز شیرکه یکم سختمه بخورم

شاید در جهانی دیگر….

منم بخاطر شوهرم پسر دوس داشتم ولی بچه اولم دختره.سر این واسه غربالگری اول رفتم پیش دکتر صدری بهم گفت ...

منم چون بچه اولم دختر بود شوهرم پسر دوست داشت البته در درجه اول سالم باشن 

رژیم گرفتم و خدا خواست این یکی پسر شد

پس میشه گفت مال منم پسره؟آخه منم ترشی و شوری بیشتردوس دارم البته نه که اصلن نتونم شیرینی بخورم.تهوعم ...

آره عزیزم تا یه حدی ب علائم بستگی داره 

ان شاالله سالم باشه و اونی که دلت میخواد 

سونوگرافیستت ماهر باشه جنسیتو درست میگه تو ان اتی 

ایشالا که اونقدر با خودش شادی و برکت میاره که روزی هزار بار خدارو شکرمیکنید که اینم دختره

غربالگری اول دکتر صدری گفت دختر که میگن تعیین جنسیتش رد خور نداره اما تو سونو سه بعدی و یه سونوی معمولی که انجام دادم گفت پسره