سلام خانوما من امروز نوبت سونوی غربالگری دارم.خیلی میترسم و استرس دارم چون با وجود کیست باردار شدم همش میترسم مشکلی پیش بیاد و ازدستش بدم.میشه راهنماییم کنید درمورد غربالگری.آخه بعضیا میگن اگه ازدواج فامیلی نباشه و تو خونواده ها سندروم داورن و عقب موندگی نباشه تقریبن میشه گفت مشکلی نیست.
آره بیشتر به خاطر همسرم.شهرستانم که هستم اینجا هی میگن بچه اول پسرباشه بهتره انگار حساس شدم
منم بخاطر شوهرم پسر دوس داشتم ولی بچه اولم دختره.سر این واسه غربالگری اول رفتم پیش دکتر صدری بهم گفتم دختره وای انقد حالم بد بود.الان بهش فکر میکنم از خودم بدم میاد.ولی واقعا حرفای دیگران خیلی اذیتم میکرد
آره عزیزم پسره تو هفته های اول همش سردرد داشتم ولی حالت تهوع اصلا نداشتم زیاد گرسنه م میشد خیلی ...
پس میشه گفت مال منم پسره؟آخه منم ترشی و شوری بیشتردوس دارم البته نه که اصلن نتونم شیرینی بخورم.تهوعم اصلن تاحالا نداشتم.همه چی هم میخورم بجز شیرکه یکم سختمه بخورم
ما ازدواجمون فامیلی نیست تو فامیل هم نداریم ولی بچه دومم که چند ماه پیش باردار بودم عقب موندگی ذهنی داشت و کورتاژ شدم امیدت بخدا باشه هرچی قسمت باشه همون میشه