2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست
کار خوبی کردی میزان شعورش صفر بوده😐

خدایی اون بلند بود من کوتاه نبودم :|

صفر نبود منفی بود 😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همون بهتر که سپردیش به جامعه😁  یعنی‌دل سپردم به این حرفت امشب 😅

😂😂😂

ظاهرش خوب بود اما درک و تحصیلات و سطح فرهنگ خیلی پایین.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

من ازوقتی فهمیدم شکیرا۱۵۵ تازه فهمیدم تنهاچیزیکه مهمه تناسبه...حتی کوتاهی ام میتونه عیب نباشه...مگه میشه یه قدکوتاه انقدر متناسب وخوش هیکل باشه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
😂😂😂 ظاهرش خوب بود اما درک و تحصیلات و سطح فرهنگ خیلی پایین.

چیزی که بهتر بود و نداشت در واقع 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
چیزی که بهتر بود و نداشت در واقع 

آره واقعا، به درد دخترای قدبلند دیپلم تیغ زن میخورد که مکمل هم باشن.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز