2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست
جدی ۴۰ کیلویی؟؟؟ چه لاغر خوش به حالت من ۴۷ ام 😒

واقعا جدی 40 هستم، باز خوبه 7 کیلو سنگین تری،  قدت چند هست گلم؟  من 165

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
شاید مرد بوده اصلا که 180برا مرد بلند حساب نمیشه😀 از اون رو گفته

شاید 😁

بازم 180 برای مرد ایده آله 185 به بالا دیگه خیلی بلند میشه، البته شما قدبلندا استاندارداتون فرق میکنه 😉😁

180 رو واسه دختر نابلند میدونست، 2 متر به بالا رو بلند میدونه احتمالا 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید مرد بوده اصلا که 180برا مرد بلند حساب نمیشه😀 از اون رو گفته

البته خیلی ها هم قدشون اشتباه میگن یه دوستی دوران دبیرستان داشتم همیشه میگفت ۱۷۴ ام اما قدمون که گرفتن ۱۶۹ بود برای همون مثلا میگن ۱۷۵ ام ولی بلند نیستم😁

اندر خم یک کوچه ام
فدات بشم❤❤💋❤❤

😘😘💖

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خوش هیکله پدر سوخته

خخخخخ یه کوچولو شکم و پهلو دارم.قد و وزن نرمال ملاک خوش هیکلی نیست ادم خوبه که تناسب اندام داشته باشه کمر باریک باشه بدون شکم و پهلو.

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 
البته خیلی ها هم قدشون اشتباه میگن یه دوستی دوران دبیرستان داشتم همیشه میگفت ۱۷۴ ام اما قدمون که گرف ...

😂😂😂😂😂

به نکته ضخیمی اشاره کردی

احتمالا میلیمتری حساب کرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز