2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 52 پست

17 سال و نیم وقتی وارد دانشگاه شدم  با مادرم رفتیم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم دیدم زنه اومد ابروهامو یکم مرتب کرد 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
نه بابا  ابرو دیگه چیه چهار تا موعه دیگه یکم فقط تمیز کن ولی خب اگه زیاد ضایع نیست و قشنگه م ...

ضایع که نیس ولی پیوسته هس دوس ندارم

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

17 سال و نیم وقتی وارد دانشگاه شدم  با مادرم رفتیم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم دیدم زنه اومد ابرو ...

بهتون نگفت بعد ابروتو برداشت؟ مامانت هیچی بهش نگفت؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
ضایع که نیس ولی پیوسته هس دوس ندارم

زودتر باید برمیداشتی بقیه هم عادت نکنه چششون

من تا یکم موهای صورتم و ابروم زیاد شد مامانم برام برداشت که چش بقیه عادت نکنه بعدا یه دفعه غافلگیر بشن😂

ولی اگه دوس داری دیگه بردار الان دیرم شده😓

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚
پارسال شوهر و خواهر شوهرم منو شب بله برون بردن ارایشگاه صورت و ابروهامو اصلاح کردم ینی ۲۱ سالگی 😊 چ ...

اخه چه باحال

15 ازدواج کردم

ولی چون مدرسه میرفتم کم برمیداشتم.اینطوری مردم هم باز ازم خواستگاری میکردن😉

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)
بهتون نگفت بعد ابروتو برداشت؟ مامانت هیچی بهش نگفت؟

مادرم بهش گفته بود دخترم از من خجالت میکشه یه دستی به ابروهاش بکش      

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
دیگه عقد کردم  قبلش زیرشو تمیز میکردم  الان چن تا دونه برداشتم یکم نازک بشه چون خیلی پهن ...

چه زود عقد کردی شوهرت فامیلتونه؟ من میترسم زودازدواج کنم بعد پشیمون شم . تو راضی هسی؟

مادرم بهش گفته بود دخترم از من خجالت میکشه یه دستی به ابروهاش بکش      

چه مامان جالبی داری

چه زود عقد کردی شوهرت فامیلتونه؟ من میترسم زودازدواج کنم بعد پشیمون شم . تو راضی هسی؟

اره پسر داییمه 

بستگی به خودت داره 

من خیلی تو کارام‌بچگی میکنم 

میبینم ک اگه بزرگ بودم اینکارا رو نمیکردم 

بهتره ک‌نکنی بنظرم