2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 52 پست
من وقتی دیپلمم رو تموم کردم ، البته اطلاعی ندادم به کسی خودم دست به کار شدم   مفصلی هم خوردم ...

حالا بلد بودی یا زدی خرابش کردی؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
چه مامان جالبی داری

آره  رفیقیم  باهم 

اینم بگم  من 4 سال قبل از اینکه عقد کنم موهامو رنگ میکردم  اونم با اجازه خانوادم بود 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چهارده پونزده سالگی برداشم  و همیشه هم تمیز میکردم و مواظب بودم موهای صورتم هم همیشه بزنم بر ...

الان دانشجویی یا پشت کنکوری؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
حالا بلد بودی یا زدی خرابش کردی؟

نه خوب برداشته بودم ، بابام هم عصبانی شده بود می‌گفت ، تو که اینقدر واردی مامانت لازم نیست بره آرایشگاه دیگه یه پا آرایشگر داریم تو خونه     

اره پسر داییمه  بستگی به خودت داره  من خیلی تو کارام‌بچگی میکنم  میبینم ک اگه بزرگ ...

ایشالا خوشبخت شی عزیزم

نه خوب برداشته بودم ، بابام هم عصبانی شده بود می‌گفت ، تو که اینقدر واردی مامانت لازم نیست بره آرایش ...

پس بی زحمت بیا مال منم بردار پیلییزز

الان همه مدل دخترانه بر میدارن . ده هفتاد تا شوهر نمیکردی دس نمیزدی بهش منم ۱۳برداشتم 

چه زوود ایول

پس بی زحمت بیا مال منم بردار پیلییزز

😂😂😂😂😂چش چش ، البته می‌دونی منم خودم بلد نبودم ولی اون روز شب‌عید نوروز هم بودش رفتم جلو آیینه گفتم بزار اینو بردارم اینم اضافس این هم اضافیه بعد یهو چش وا کردم دیدم رسما ابرو هامو برداشتم ، مامانم وقت اومد خونه می‌گفت چرا این شکلی شدی بیچاره هنگ کرده بود اصن نمیدونس چه تغییری کردم بعد تا تعطیلات تموم شه هعی وازلین و قهوه و لیمو ترش میزد رو ایروهام که پر بشن ، آخه هنوز باد میرفتم مدرسه