2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه اکثر دهه شصتیا خیلی دیر برمیداشتن ولی الان همه از دبیرستان برمیدارن

بچه های ما هم از دبیرستان و راهنمایی بر میداشتن.

من که بچه مثبت بودم هجده سالگی واسه دانشگاه برداشتم که اونم اصلا ابرو نداشتم فقط یه کوچولو تمیز شدش.

دیره خواهرم😂

تازه کلی عذاب وجدان دارم که زوده و سنم میره بالا

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

۱۵ سالگی سیبیل و پیشونی و یه نمه یواشکی که مدرسه گیر نده ابرولی ۱۸ کامل برداشتم ابروها مو

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تازه کلی عذاب وجدان دارم که زوده و سنم میره بالا

نه بابا 

ابرو دیگه چیه چهار تا موعه دیگه

یکم فقط تمیز کن

ولی خب اگه زیاد ضایع نیست و قشنگه مجبور نیستی برداری 

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚
مار چیه؟خار چیه؟! من دهه شصتیم سوم دبیرستان برداشتم

بابا ایول

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
منم ۱۸ سالمه 😋

ابروتو برداشتی؟ دانشجویی؟

من چهارده پونزده سالگی برداشم  و همیشه هم تمیز میکردم و مواظب بودم موهای صورتم هم همیشه بزنم بره

ولی الان که ۱۸ سالمه دیگه حال و حوصله ندارم خیلی وقته دست نزدم به صورتم

حس خیلی بدی هم دارم ولی خستم حوصلم نمیاد

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚