2777
2789
عنوان

آش رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیدم هیشکی نمیاره خودم دست به کار شدم

اخه من تا حالا درست نکردم نه مقدارش میدونم نه موادشو دقیق،الانم دلم نمیکشه غذا درست کنم بدم میاد از بوی روغن

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
خیلی راحته یه بار بپزی دستت میاد

راستی رشته رو ریختم چقدر بمونه روگاز

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
اخه من تا حالا درست نکردم نه مقدارش میدونم نه موادشو دقیق،الانم دلم نمیکشه غذا درست کنم بدم میاد از ...

من که اینقدر میخورما خیلی چاق شدم تو دوماه چه برسه به اخر بارداریم

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
من که اینقدر میخورما خیلی چاق شدم تو دوماه چه برسه به اخر بارداریم

خوش به حالت ،من خیلی گشنه میشم اما دلم نمیره غذا روغن دار بخورم از برنجم بدم اومده،همش سالاد الویه میخورم

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
تا وقتی رشته ها بپزه دیگه 

ممنون 

خوش به حالت ،من خیلی گشنه میشم اما دلم نمیره غذا روغن دار بخورم از برنجم بدم اومده،همش سالاد الویه م ...

نه بابا تپل شدم 😫😫

خوش به حالت ،من خیلی گشنه میشم اما دلم نمیره غذا روغن دار بخورم از برنجم بدم اومده،همش سالاد الویه م ...

سالاد الویه یهو وزنو میبره بالا من تو بارداریم تو یه ماه ب خاطر سالاد الویه یهو ۴ کیلو اضاف کردم دکترم دعوام کرد

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
 ببخشیدا دیگه دانش پخت آشم در همین حد بود ما ب سبزی آشی، سبزی کوهی و اینام اضافه میکنیم ک ا ...

خواهش میکنم خیلی هم عالی

سالاد الویه یهو وزنو میبره بالا من تو بارداریم تو یه ماه ب خاطر سالاد الویه یهو ۴ کیلو اضاف کردم دکت ...

من الان خطرناکه رژیم بگیرم؟

سلام عزیزم اول سبزی با زرد چوبه آب بزار بپزه وقتی خوب پخته شده حوباتی که از قبل پختی و آبش و انداختی اضافه کن فلفل و کم نمک و سیر داغ و اضافه کن یکم رب گوجه خیلی کم سرخ کن بریز توش تا لعاب بندازه با ارد مزه ارد میده خوب نیست بعدش کشک و اضافه کن و بزار چند قل بزنه بعدش پیاز داغ و با رشته اضافه کن و بازم کمی سیر داغ و نعناع داغ اضافه کن شعله رو کم کن وقتی رشته رو ریختی بعداز چند دقیقه نگاه کن ببین رشته اگه پخته مزه کن اشو تا فلفل ونمکش اندازه باشه بعدش زیرش و خامش کن تا رشته با بخار هم جا بی افته

سالاد الویه یهو وزنو میبره بالا من تو بارداریم تو یه ماه ب خاطر سالاد الویه یهو ۴ کیلو اضاف کردم دکت ...

😨😨😨فقط با سالاد?! اگه سالادم نخورم باید سرم بزنم تو دیوار ،البته الان دعا کردم یکی اش بپزه فردا😂😂