سلام با اینکه ناراحتم ولی دوست دارم طرز پخت آش خودمو بگم همه تعزیف میکنن اگه خواستی استفاده کن چیزی که تو پخت آش مهمه اندازه مواده من یک ونیم پیمانه نخود یک پیمانه لوبیا و دوپیمانه عدس میزارم نخود لوبیاتو اول خیس کن چند بار آبشو بریز وبپز عدسم جدا بپز بعد باهم قاطی کن سبزی آش رو زیاد خورد نکن یه کم درشت باشه بهتره سبزی هم بستگی به سلیق خودت داره اگه پرسبزی دوست داری بیشتر بریز و بزار بپزه پیازداغم با سبزی اضافه کن بعد که سبزی پخته شد کشک رو اضافه کن کشکم اندازه سبزی باشه بهتره واینکه زرد چوبه رو اول داخل کشک بریز و خوب همش بزن تا بازشه بعد بریزتو بقیه موادت کشکم که بخت آخرسر رشته رو بریز که له نشه چون کشک ورشته هردوتا شوره بزار آخرسر نمک بریز که شور نشه یه از وقتی کشک رو میریزی تا زمانی که کار پخت تموم میشه مرتب هم بزن که ته نگیره با سبزی میتونی نعنا یا پونه خشکم اضافه کنی که خیلی خوشمزه میشه و سعی کن اگه دوست داری سیر خام رو هم با سبزی اضافه کنی سیر خیلی هم عطر هم مزه آش رو خوب میکنه ببخشید طولانی شد جزئیاتشو کامل گفتم واینکه اگه این دستور رو رعایت کنی نیازی نیست آرد اصافه کنی خودش قشنگ لعاب میندازه