😔😔.چ سخت.انشالله زندگیت روز ب روز بهتر بشه و بچه هات ب داشتن مادری مثل تو افتخارکنن
من 30سالمه ولی از نظر من ایندم تموم شده س.چراباید بمونم جایی که ی عده احمق اداره میوننب تجاوز ی ادم کثیف سرپوش میذارن؟بچه هامون توی مدرسه امنیت ندارن.اون بدبختی که میگفت 17ملیون شهریه داده ب بچش تجاوز هم شده همش کارش شده مشاور و روانپزشک بردن بچه ش.چجوری منه تنها از پس مخارج بر بیام و امیدوارم باشم بچه هام درست تربیت میشن و سالم؟
واقعا یه شیر زنی که جرات کردی بچه هاتو از ایران بردی برای زندگی بهتر .
زندگی بهتر چون دارم میبینم ایران ب مرز انفجار رسیده.امیدوارم انقلاب بشه این ادما بزن بلکه این مملکت از دست قوم مغول دوم نجات پیداکنه.من رفتم کمیته امداد گفتن یکی معرفی میکنن هزینه کنه برای درس و تحصیل یارو چشمش خورد بمن گفت صیغه بشو کل زندگیت ایندت تامین میشه.خب باید شاشید ب چنین کشوری که از ریز و درشت میخان سواستفاده کنه.اینجا مگه نیشتن؟بخدا تیشرت شلوارمیپوشم کاملا معمولی یکبارنشده کسی مزاحمت ایجاد کنه یارو باشورتک میاد بیرون ازونطرف بازو شکمش بیرونه بخدا قسم نگاهش نمیکنن.چجوری میشه بچه بزرگ کرد از خطر تجاوز و مرده و اعتیاد و هزارتاکوفت دیگه.یکی میگفت دم مدرسه مواد فروش میپلکه ب بچه های 15یا16مواد میدن مجانی که امتحان کنن معتاد شن مشتری پیداکنن
کاملا درسته امیدوارم کسی مجبور نباشه این راه رو بره عزیزم شما دکترا کامپیوتر میخونین اونجا را فوق ؟
من فوق لیسانس گرفتم و بعد هم توی یه شرکت مشغول به کار شدم. وشدیدل توصیه میکنم که اگر برنامه نویس هستید سعی کنید مهاجرت کنید. واقعا آینده خوبی خواهید داشت
من لیسانس پرستاری دارم ن بیسوادم ن دنبال پول مفت ولی چون سرپرست ندارم باید ب قوانین احترام بذارم خودم خیلی تمایل دارم مدارکم ترجمه بشه کارکنم ولی خب میگن چون حقوق دارم کارکردن میشه سواستفاده ترجیح میدم بدون حاشیه بشینم سرجام قبولی کشور سوم بگیرم برم پی کارم
من 30سالمه ولی از نظر من ایندم تموم شده س.چراباید بمونم جایی که ی عده احمق اداره میوننب تجاوز ی ادم ...
شما خیلی قوی هستی
چطور گذاشتی ۴تا بچه داشته باشی سنتم که خیلی کمه.چطوری رفتی از ایران،پدر مادرت؟.....
دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....