2777
2789
ولا من اینجا خونه دارم.ماشین دارم شوهرمم حقوقش خوبه یعنی اگه ثابت باشه عالیه

پس پناهنده نشو عزیزم😢

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌شما رشته ات چی بود؟؟ و چطور اقدام کردی دانشجویی؟ حداقل  چه قدر هزینه اولیه نیازه

من‌ مهندس نرم افزار بودم و فوق لیسانسم interactive media design بوده. ایلتس هم داشتم . زمانی که من اومدم تحصیل برای خارجی ها مجانی بود ولی الان پولی شده. اما تو رشته من بازار کار خیلی خوبه. کلا اروپا برنامه نویس نیاز داره و بازار کارش عالیه . 

دقیقا اما متاسفانه‌درصدشون کمه. منم کسایی و‌میبینم که هنوز بعد از ۱۰-۲۰ًسال زندگی پناهندگی با وجود ه ...

درسته منم ادمهای اینطوری زیاد دیدم که بعد 20 سال هنوز نمیتونن درست صحبت کنن متاسفانه و مسلما پناهندگی باید فقط زمانی باشه که یک نفر واقعا مشکل جدی تو کشور خودش داشته باشه و راه دیگه ای نباشه 

ولی میگم بهتره همه پناهنده ها رو هم یکی نبینیم منم دوستانی دارم که مجبورا پناهنده شدن و از وقتی اومدن خیلی تلاش کردن و الان هم مشغول درس و دانشگاه شدن یا بعضی هم سر کار هستن😊

من پوشک کثیف بچه هامم نمیدادم ب مرد اشغال خیانتکار اینکه خود بچه س.اوردمشون واسه زندگی بهتر.خاهرم 5س ...

عزیزم انشالله موفق باشی.طلاق گرفتین یا خودت غیر قانونی با بچه هات رفتی؟ 

من‌ مهندس نرم افزار بودم و فوق لیسانسم interactive media design بوده. ایلتس هم داشتم . زمانی که من ا ...

همون. پولش مهمه دیگه 😔

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

من که از این شهر هم‌ بتونم برم خیلی همه چی بهتر میشه برام

پس ول کن دیگه !!به جای اینکه بری پناهنده بشی و چشمت به دست خارجی ها باشه برو قانونی اقدام کن

خب منم میخوام قانونی اقدام کنم. اینجا همش کارا تق و لقه اگه تحریم بشه  واسه پتروشیمی دیگه متریال نمیاد اینام بیکار میشن۶

یعنی چی کشته بود. زورشون کرده بود که برن? یا قتل کرده بکد😐😐

سوال منم. هست😑

عزیزم انشالله موفق باشی.طلاق گرفتین یا خودت غیر قانونی با بچه هات رفتی؟ 

جداشدم عزیزم.توی حساس ترین مرحله زندگی وقتی مرد نکبت گوه میخوره خیانت میکنه باید بشینه واسه عواقبش

درسته منم ادمهای اینطوری زیاد دیدم که بعد 20 سال هنوز نمیتونن درست صحبت کنن متاسفانه و مسلما پناهندگ ...

درسته ولی تشویق به پناهندگی درست نیست. خواهر من تو المان مترجم پناهنده ها بود، و میگفت که واقعا شرایط راحتی نیست مخصوصا الان که کلی‌ مهاجر از سوریه هست و تصمیم گیری ها زمان طولانی تری میبره

ما خودمون اشنا داریم خیلی وقت پیش رفته کانادا الان وضعش گویا خیلی خوبه.

من میگم برم اونجا شوهرم کار کنه نه با پول پناهندگی وضعم ازاینجا بهتر میشه. ایا اینده بچم خوب میشه