2777
2789

بچه ها یادتون باشه کسی که میره اونجا و راضیه لزوما به این معنی نیست که شرایط اونجا عالیه! باید دید شرایطش تو ایران چطوری بوده که الان اونجا راضیه!

من دوستم و شوهرش پناهنده شدن فرانسه فیلم فرستاده بود از یه اتاق ۲۰ متری که بهشون داده بودن!توش فقط یه تخت جا شده بود و اون گوشه یه گاز و قابلمه بود واسه پخت و پز! خیلییییی هم خوشحال بود!!! تصور اینکه من ۳ روز تو اون فضای کثیف و تنگ و تار بمونم واسم سخته ولی خب دوستم مادرشوهرش،شوهرش رو کشته بود و اینا ازون طریق پناهندگی گرفته بودن نمیدونم چطوری ولی خب مسلما کسی که تو این فضاهای رعب انگیز بوده بره فرانسه توی یه سطلم بهش جا بدن خوشحال میشه چه برسه به یه اتاق ۲۰ متری! قصد توهین به هیچ گروهی هم ندارم فقط خواستم ازین بعد هم یادآور بشم!

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا شما امکانات رو چی ببینی 

همه چی مثلا من خونه دارم هرهزینه ای نصف هست نصف کرایه.نصف قبض.پوشاک بچم رایگان میاد دستم بچه ها رایگانن باماشین میریم اینجا ون هست بااتوبوس هیچ پولی نمیگیرن بابت کرایه.مجانی درس میخونن علاوه بز لون حقوق دارن هرکدوم که میشه واسه خورد و خوراکش.ی کمک هزینه فرمانداری میده.و خیلی جاها حتی شرکت های خصوصی و موفق ب تعدادی پناهنده کمک میکنن مستقل از دولت

یعنی نروژم اینجوریه

مگه الان شما چه قدر وضعیتتون بد هست که میخواید تن بدید به خفت پناهندگی ؟؟بشین فکر کن ببین ارزشش رو داره ؟؟این زندگی های بفرمایید شامی ها رو دیدی چه قدر بی کلاس و داغون هست !!فکر نکنم بهتر از اون در انتظار اکثریت پناهنده ها باشه

حرفتون درسته عزیزم ولی پناهجو هم اگه خودش بخواد و تنبل نباشه بعد از یه مدت که زبان خوند میتونه بره د ...

دقیقا اما متاسفانه‌درصدشون کمه. منم کسایی و‌میبینم که هنوز بعد از ۱۰-۲۰ًسال زندگی پناهندگی با وجود همه امکانات مجانی زبان بلد نیستند و همچنان دنبال شرایط مجانی هستند و تعدادشون هم کم نیست. اما بچه هایی که دانشجویی اومدند واقعا زحمت کشیدن ، کار گرفتن خیلی رود خونه دار شدن. شغل های مناسب دارن. من میگم از راه درست مهاجرت کنید. جامعه هم راحت تر قبولتون میکنه

بچه ها یادتون باشه کسی که میره اونجا و راضیه لزوما به این معنی نیست که شرایط اونجا عالیه! باید دید ش ...

یعنی چی کشته بود. زورشون کرده بود که برن? یا قتل کرده بکد😐😐

من ایران پرستار بودم گفتم که مجردم شوهر ندارم 

شما دو تا بچه داری؟؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

یعنی نروژم اینجوریه

من نميدونم ولي باور كن اتريشو كه ميبينم واقعا جالب نيست شرايطشون، در ضمن جديدا همينطور پا در هوا نگهشون ميدارن و كيساشونو رد ميكنن ديگه فهميدن ايرانيها كلاهبرداري ميكنن و تمام پرونده هاشون دروغه خلاصه خيلي سختگيري ميكنن، باورت نميشه ميرم يه ميدون هست توي مركز شهر براي خريد واي صبا اينا دسته دسته از يه دهات دور افتاده ميان خوردني بخرن بچه هاشون هوا بخورن طفلي ها تو حسرت خيلي چيزا هستن!!! 

يه خانم ايراني يروز به من سلام كرد و شروع كرد تعريف ميگفت با خونواده افغاني تو يه اتاقن و كلي ناراحت بودن حالا جاش نيست جزيات ماجرا را بگم

در كل خيلي سنجيده عمل كنيد و مراقب باشيد

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من ایران پرستار بودم گفتم که مجردم شوهر ندارم 

دلیل تو برا پناهندگی چی بود؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
چرا ناراضی باشم بعنوان پناهنده خیلی هم بهم احترام میذارن نمیدونم توی چ شرایطی زندگی میکنی.ولی اینجا ...

شما ازهمسرتون جداشدین با ۴تا بچه؟؟ مسولیت هیچ کدومو قبول نکردن یعنی .سخت نیس تنهایی با ۴تا بچه

دقیقا اما متاسفانه‌درصدشون کمه. منم کسایی و‌میبینم که هنوز بعد از ۱۰-۲۰ًسال زندگی پناهندگی با وجود ه ...

عزیزم‌شما رشته ات چی بود؟؟ و چطور اقدام کردی دانشجویی؟ حداقل  چه قدر هزینه اولیه نیازه

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

میگم که این چیزا خیلی نسبی هست همه نمیتونن با این چیزا راضی بشن 

برای منی که توی کشورم باید 30هزارپول پوشک بدم 25تومن البته اخرین قیمت رو ندارم .واسه شیرخشک یارانه قط میشه.پایه حقوق 900هزار تایک ملیونه هرجا کار میکنن توقع دارن زن تنها شلوارش بیاد پایین عالیه.خونم کوچیکه بزرگ نیست 60متره طبقه 4ی ساختمون .ولی میبینم نونوا بدون درخاست و دستمالی حاضره نون بفرسته در خونه بخاطر پله ها یا میوه فروشی بقالی خرید میکنم ازم دوبرابر نمیگیرن لبخند نمیزنن شماره بدن چرا راضی نباشم؟کشور خودم ی بیمارستان دانشجویی داغون زایمان کردم بچمم بستری بود دوملیون صورت حساب دادن واسه 5روز.من ی روز بیمارستان بودم سرتا پام چکاپ سونو ازمایش همه چی اخرشم بهم میوه دادن که ضف نکنم جوابش حاضر شد دادن دستم گفتن سالمی ب سلامت.ن مثل ایران یکماه بری بیای واسه هیچی

مگه الان شما چه قدر وضعیتتون بد هست که میخواید تن بدید به خفت پناهندگی ؟؟بشین فکر کن ببین ارزشش رو د ...

ولا من اینجا خونه دارم.ماشین دارم شوهرمم حقوقش خوبه یعنی اگه ثابت باشه عالیه

شما ازهمسرتون جداشدین با ۴تا بچه؟؟ مسولیت هیچ کدومو قبول نکردن یعنی .سخت نیس تنهایی با ۴تا بچه

من پوشک کثیف بچه هامم نمیدادم ب مرد اشغال خیانتکار اینکه خود بچه س.اوردمشون واسه زندگی بهتر.خاهرم 5ساله المانه پناهنده س ولی بهش کاردادن دولتی بااحترام داره توی سوسیال کارمیکنه .بشدت رسیدگی میشه بهش خونه دادن کمک خرج و پرستار واسه بچش.چ عیبی داره کشوری از ی انسان حمایت کنه امکانات دراختیازشون قراربده ماهم استفاده کنیم