2777
2789

اگه هنوز قلب جنین تشکیل نشده باشه بله. دکتر متخصص. یه قرص میدن بعدم عمل. بعدش حدود یک هفته خونریزی داره

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا حامله نیستم اگه شدم میکنم تازه ی بچه دنیا آوردم کوچیکه .بعد گرونی بیکاری بیآبی

خیلی درد داره بخصوص اگر مثل من خونریزی ام تداشته باشی من با قرص ب

ه خونریزی افتادم اونقدر درد کشیدم از شدت درد مشت میزدم به کف بیمارستان تا دوماه تمام بدنم درد میکرد از بس جیغ کشیدم خودم کوبیدم به زمین

ولی موقع کورتاژ بیهوش شدم دیگ متوجه نشدم

درکل خیلی درد داشت 

میگن ده.زایمان طبیعی داشته باش یک سقط کورتاژ نداشته

باش این حرفو رو باید طلا قاب گرفت به دیوار زد

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
درد داره؟

بله عزیزم من قبلا کورتاژ کردم. قرص رو که خوردم حدودا یک ساعت بعدش درد شدیدی شروع شد و به همسرم گفتم منو ببره بیمارستان. تا رسیدن به اونجا داشتم میمردم و مرتب تهوع داشتم. حس می کردم یه تیکه از بدنم داره کنده میشه. خونریزی هم کرده بودم. بیهوشم کردن و عمل کردن. خود دکتره حسابی ترسیده بود. تمام بدنم از بالا تا پایین می لرزید. بعدش دوباره درد شروع شد تقریبا دو روز تموم درد شدید داشتم. با این که شیاف و دارو هم مصرف می کردم. 1 هفته خونریزی شدید. بعدش دیگه خوب شدم. واقعا فکر میکردم زنده نمی مونم. خیلی بد بود. سعی کن اصلا ناخواسته باردار نشی. خیلی دقت کن

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....