من با مادر شوهرم اینا تو یک حیاط زندگی میکنیم و باردارم بخاطر ویاری ک دارم نمیتونم ن غذا درس کنم نه خونه خودم غذا بخورم حتی صبحانه واس همین میام خونه اونا میخورم ولی بهم تیکه میندازه ک خونه خودم بخرم مثلا جدایین و.... منم خیلی ناراحت میشم چیکارکنم ک بتونم غذامو خودم درست کنم ؟میشه کمکم کنین
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بد شانسم ک خواهر هم ندارم مامانمم دوره😔چجوری برم اشپزخونه با ک منت سرم نزارن
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
به همه نوع غذا و بویی که ویار نداری..چیزی که خوشت میاد درست کن..یا شب که همسرت خونه وسایلو اماده کن بده اون بپزه..فرداش بخور..واسه چی میری خونه مادرشوهرت
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
از بیرون بگیر بی منت ..اینها میخوان تا اخر عمر منت سرت بذارن ...ببین کی گفتم دخترم کوچیک ود یه بار گذاشتم پیش عمش ناآرامی کرد الان 15ساله میگه هر وقت تورا می اوردن تو گریه می کردی انگار یهو40باری بردمش اونجا