من با مادر شوهرم اینا تو یک حیاط زندگی میکنیم و باردارم بخاطر ویاری ک دارم نمیتونم ن غذا درس کنم نه خونه خودم غذا بخورم حتی صبحانه واس همین میام خونه اونا میخورم ولی بهم تیکه میندازه ک خونه خودم بخرم مثلا جدایین و.... منم خیلی ناراحت میشم چیکارکنم ک بتونم غذامو خودم درست کنم ؟میشه کمکم کنین
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
مادرت خواهرت همسرت....راستی چرا خونه خودتون نمیتونید غذا بخوری یعنی به خونه تون هم ویار داری
اره عزیزم از خونه مون بدم میاد
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منی که عاشق ترشیم ولی وقتی حتی بوی ترشی بهم میخورد حالم بهم میخورد
مادر شدن خیلی سخته 😔
دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
اخی بمیرم خیلی سخته ویار بد داشتن ..چ ادمایین ک درکت نمیکنن ...ب مادر و خواهر ت بگو بیان برات غذا در ...
خدانکنه عزیزم اره بخدا خودشم بارداری اولمه سنم کمه ضعیفم مامانمم دور خواهرم ندارم اصن درکب ندارن درسته خودشون هم بعضی وقتا صدام میکنن ولی منت میزارن تیکه میندازن دایم
فرض کن تو شهر غریبی میخاستی چکار کنی .همون کارو کن..من بودم ی بارم نمیرفتم خونشون
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
خدانکنه عزیزم اره بخدا خودشم بارداری اولمه سنم کمه ضعیفم مامانمم دور خواهرم ندارم اصن درکب ندارن درس ...
چند سالته مگه؟
دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
خودت درس کن عادت میکنی من ک تا چهار ماه هیچی نمیخوردم فقط ی کوچولو نون و ماست ..تلقین نکن یکی دوبار شاید نتونی بخوری بعدش برات عادی میشه ..چطور راضی میشی با این رفتارشون بری اونجا غذا بخوری ..ادم کوفتش میشه
یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
دیوونه ان حالا یه لقمه بخوری میمیرن من خواهرم ازعروسش بعد زایمانش یکماه توخونه خودش پذیرایی کرد چون عروسش مادرنداشت عروسش میگه مث مادربرام مردم انگار شمر ویزیدن