2777
2789
عنوان

قرص کلومیفن

287 بازدید | 56 پست

سلام.کسی تا حالا از قرص کلومیفن استفاده کرده و نتیجه گرفته ؟؟

من چهار روزه استفاده میکنم.بشدت شکم اوردم جوری که کاملا حسش میکنم و مشهود هست.

لطفا تجربیات خودتون رو بگید.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این ماه وماه پیش خوردم  ماه قبل ک بی نتیجه بود این ماه الله و اعلم. شکم و عوارض دیگه نیاور ...

انشاءالله نتیجه میگیرید. مشکلتون چی بود که این قرص رو براتون تجویز کردن ؟!

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
من الان ۱ ساله یه سره انواع قرص هورمونی میخورم. تو با ۴ روز شکم آوردی؟

اره.خب اوردم دیگه 

منم دوره دومه مصرف میکنم عوارض نداده فعلا فقط تو شکمم جای رحمم میسوزه که نمیدونم از اونه یا نه 

انشاءالله این ماه نتیجه میگیری

انشاءالله نتیجه میگیرید. مشکلتون چی بود که این قرص رو براتون تجویز کردن ؟!

ممنون همجنین.

مشکلی ندارم برای اینکه زودتر نتیجه ببینم از دکترم خواستم بهم قرص بده اونم که جواب نگرفتم هنوز

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
خارجیش عوارض نداره دارهاولی کم داره.ولی شکم دراوردن نه شایدربطی به اون نداره.یاعوارضش نفخه

احساس نفخ ندارم.توی اینترنت در موردش سرچ کرده بودم.افزایش وزن و نفخ و بزرگ شدن تخمدان ها بود 

چن ماه خوردم نتیجه نداد ‌دیگه نخوردم تا چن ماه بعدش ماه اولش جواب نداد ماه دوم باردار شدم 

به سلامتی عزیزم.برای منم دعا کن.