پریساع مدیر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 عنوان قرص کلومیفن | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 56 پست سلام.کسی تا حالا از قرص کلومیفن استفاده کرده و نتیجه گرفته ؟؟من چهار روزه استفاده میکنم.بشدت شکم اوردم جوری که کاملا حسش میکنم و مشهود هست.لطفا تجربیات خودتون رو بگید. نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است. 1397/04/16 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 ممنون همجنین. مشکلی ندارم برای اینکه زودتر نتیجه ببینم از دکترم خواستم بهم قرص بده اونم که جواب نگر ... من فولیکولم یکم ضعیفه.۱۱ بود.دکتر گفت تا سه ماه طبیعی اقدام کنم اگر نتیجه نگرفتم از دارو استفاده کنم،اما چون عجله دارم بهش گفتم بهم دارو بده نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 همینطور تو عزیزم . به شمام امپول دادن ؟ نه،گفت لازم نیست.امپول واسه اونایی هست که تخمک ازاد نمیکنن.مال من ازاد میشه اما فولیکولم یکم ضعیفه نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
نفسي عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 3887 به من روزی سه تا کلومیفن با دوتام امپول داده واسه ۱۱ و ۱۳ پریودی
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 به من روزی سه تا کلومیفن با دوتام امپول داده واسه ۱۱ و ۱۳ پریودی به من گفت از روز سوم پریودم تا ۵ روز روزی ۲ تا بخورم.شما مشکلتون چیه ؟؛پریوداتون منظمه ؟! نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
نفسي عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 3887 به من گفت از روز سوم پریودم تا ۵ روز روزی ۲ تا بخورم.شما مشکلتون چیه ؟؛پریوداتون منظمه ؟! آره بابا من پریودام دقیق و منظم اما باردار نشدم به من گفته از روز پنج تا ده پریود بخورم بهدنبال دوتا آمپول از روز ده تا بیست هم شب در میان اقدام
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 آره بابا من پریودام دقیق و منظم اما باردار نشدم به من گفته از روز پنج تا ده پریود بخورم بهدنبال دوت ... خب مشکلتون چیه ؟!سونو دادین مشکل نداشتین ؟ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
نفسي عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 3887 خب مشکلتون چیه ؟!سونو دادین مشکل نداشتین ؟ تخم گذاری ندارم یعنی یه ماه دارم یکی ندارم قر و قاطی
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 تخم گذاری ندارم یعنی یه ماه دارم یکی ندارم قر و قاطی پس بخاطر همین بهتون امپول داره.من تخمک گذاری دارم.چند ماه تو اقدام هستین ؟! نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
نفسي عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 3887 پس بخاطر همین بهتون امپول داره.من تخمک گذاری دارم.چند ماه تو اقدام هستین ؟! ۱۰ ماه 😕
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 ۱۰ ماه 😕 انشاالله این ماه نتیجه میگیری نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 ۱۰ ماه 😕 تهران هستین ؟! نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
نفسي عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 3887 انشاالله این ماه نتیجه میگیری توام همینطور عزیزم منکه دیوونه شدم هر ماه پریود میشم میشینم کلی گریه میکنم
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 توام همینطور عزیزم منکه دیوونه شدم هر ماه پریود میشم میشینم کلی گریه میکنم منم همینطور خیلی ناراحتم.البته من دو ماه هست دارم اقدام میکنم و نمیشه نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 نه مشهدم التماس دعا.رفتی حرم برای منم دعا کن.من اول محرم مشهد بودم،از اقا خواستم تا اخر امسال یه نی نی بهم بده.رفتی بهش بگو یادش نره نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.