2777
2789

پیازززززززززز. آب پرتقال اگه نباشه گوجرو رنده میکنم انقد ریز که فقط آبش میمونه .هویح رنده شده ی ریزه ریز. تیکه های مرغمم داخل سماق میقلتونم. یه نمه آبغوره یا آب لیمو.ربم که جدا سرخ میکنم اخره سر اضافه میکنم میذارم 20 مین بمونه .آبه مرغمم زیاد نمیگیرم هیچوقت ب اندازه ی موادم آب میریزم.واقعا هم بو نمیده هم بی نظیرو خوشمزه میشه همه اطرافیانم میگن

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط زعفران فراوان 

چوب دارچین 

بعضی وقتا فلفل دلمه ای 

ابلیمو اواخر پخت 

البته زرد چوبه هم که پای ثابت غذاست 

مرغو زعفرونی میپزم 

بعد از تو آبش در میارم سرخ میکنم 

رب هم جدا تفت میدم به همون آب میزنم میزارم بجوشه که یه سس خوشمزه بشه 

پیاز فراوون رنده کن آبشو بگیر سرخ کن مرغم بریز توش تفت بده نمک فلفل سیاه زردچوبه زنجبیل اضافه کن ربشم بریز تفت بده بعد دوسه لیوان آب بریز بعد وقتی جوشید دوقاشق ابغوره بریز بزار بپزه یه ربع آخرم زعفرون دم کرده بریز عااااالی میشه 😋

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪
پیازززززززززز. آب پرتقال اگه نباشه گوجرو رنده میکنم انقد ریز که فقط آبش میمونه .هویح رنده شده ی ریزه ...

راستی زعفرونم میزنم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍