2821
2789

وای عزیزم دل منم برات خون شد

همه ی تاپیک های قبلتم خوندم

دعا میکنم این روزهای بد تموم بشه برات

روزی رو ببینی ک همه ی اونایی ک در حقت بد کردن حسرت بودنت رو بخورن.

جات بودم این دفعه من همه رو از خودم محروم میکردم از خانواده ی خودم تا شوهری ک شوهر نشد.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم نمیخوام نارحتت کنم ولی حتما کسی پاشو گذاشته رو زندگیت بهترین کار اینکه فر اموش کنی زندگی خوبی برای خودت و دخترت درست کنی فقط به این فکر کن اگه تورو میخواست هرجور می شد کنارت می موند و تنهات نمی زاشت

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
آره منم به همینا فکر می کنم که برام سخت نباشه.

خیلی برات ناراحت شدم ان شالله خدا بهت صبر بده. اینم مطمئن باش خدا این کارش بی جواب نمیزاره یه روز متوجه میشی

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
ان شاالله خدا خودش بهت آرامش بده. قوی باش.

انشالله . یعنی از هیچ کس کاری برنمیاد الا خدا. 

زندگیم رو تقدیم رو واگذار کردم به خودش و ازش خواسته به بهترین شکل تغییرش بده.

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟

منم جدا شدم 

چون شاغلی و بچتم پیشته زود

سعی کن. برا خودت خوش باشی 

من خیلی اذیت شدم بعد جداییم با اونکه از شوهرم متنفر بودم 

ترس از جدا شدن و تنهایی  سخت  بود

ولی الان خیلی راضیم  از زندگیم

اصلا تو همچی رابطه ای نمون ابجی خودت شاغلی یه دختر هم که داری طلاقتو بگیر حق و حقوقتم تا جای که داره مطالبه کن و مطمین باش خواستگار خوب پیدا می شه و زندگی بهتری نصیبت می شه من هر ادمی رو اطرافم دیدم که طلاق گرفته و مجدد ازدواج کرده خیلی خیلی خوشبخت شده توکل بخدا کن از هیچی نترس 

مردی ک بی دلیل بخواد طلاق بده علاوه بر مهریه موظفه نصف اموالی هم ک در طول زندگی مشترک بدست آورده بده به زنش.....لطفا از حق و حقوقت نگذر و پررو ترش نکن

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖