راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام عزیزم نمیخوام نارحتت کنم ولی حتما کسی پاشو گذاشته رو زندگیت بهترین کار اینکه فر اموش کنی زندگی خوبی برای خودت و دخترت درست کنی فقط به این فکر کن اگه تورو میخواست هرجور می شد کنارت می موند و تنهات نمی زاشت
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش
خیلی برات ناراحت شدم ان شالله خدا بهت صبر بده. اینم مطمئن باش خدا این کارش بی جواب نمیزاره یه روز متوجه میشی
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش
اصلا تو همچی رابطه ای نمون ابجی خودت شاغلی یه دختر هم که داری طلاقتو بگیر حق و حقوقتم تا جای که داره مطالبه کن و مطمین باش خواستگار خوب پیدا می شه و زندگی بهتری نصیبت می شه من هر ادمی رو اطرافم دیدم که طلاق گرفته و مجدد ازدواج کرده خیلی خیلی خوشبخت شده توکل بخدا کن از هیچی نترس