2821
2789
ولی چقدر بی وفا بود و نا مرد . 

اگه اینجوری بخوای فکرکنی که خیلی 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
خوشی زده زیر دلش......تنبیهش کن توام ب پاس تمام بی وفایی هاش

عزیزم چیزی نداره . خونه رو من از طرف اداره خودم ثبت نام کردم و پولش رو دادم و خونه دار شدیم . ماشینی هم که داره ارزشی نداره باشه مال خودش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیزی نداره . خونه رو من از طرف اداره خودم ثبت نام کردم و پولش رو دادم و خونه دار شدیم . ماشینی ...

پس خودتو اسیر چیزی نکن خونه مهمه که ماله خودته اقا باید چمدون جمع کنه بره خوب می دونم طلاق گرفتن سخته و جرات می خوات ولی تو یه خانم مستقل و قوی هستی حالا که اون نمی خوات بمونه تو هم نمون 

دقیقا بی هیچ دلیلی بهانه ها شروع شد و این نامه نگاریا و ...و مخالفت مادرم با طلاق تا لحظه اخر ولی در نهایت اتفاق افتاد و گرچه دو سال از زندگیمون تو عذاب سوخت و تاثیرات بدی بخصوص روما گذاشت ولی الان که نزدیک هفت سال از اون روزامیگذره پدرم همچنان دنبال امارماست از دور و نزدیک ولی مایی که اونموقع خیلی التماسش کردیم که نکن اینکارو مث یخ شدیمو هیچ حسی نداریم بهش

دقیقا بی هیچ دلیلی بهانه ها شروع شد و این نامه نگاریا و ...و مخالفت مادرم با طلاق تا لحظه اخر ولی در ...

امیدوارم اون روز رو ببینم که پشیمون شده و التماسم رو می کنه و دیگه راه برگشتی نداره .

تاپیک قبلیت رو خوندم چقد ر بده چقدر خواهرت عوضیه چقدر شوهرت ب یاخلاق و کثیفه ،من هم دیدم خواهر نداشتم اما دائما با دختر های فامیل در حال لاس زدن بود.خدا رو شکر که تموم شد.امیدوارم تو هم زودتر به ارامش برسی.از پدر شوهرت یه چیزی بگیر بگو ارث شوهرت رو به نام بچت کنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز