2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو که قبلا گفتی شوهرت خیانت میکنه گوشی مخفی داره...حالام که این طوری میگه...پس چته برو دنبال زندگیت

آره درسته ولی با این 11 سال عمر هدر رفته ام چه کنم . درسته که روزای خیلی بد زیاد داشتیم ولی روزای خیلی خوب هم داشتیم . دلم برای اون روزا تنگ میشه و دلم می سوزه که با ناجوانمردی ما رو طرد کرد به خدا قسم من هیچی کم ندارم هیچی

آره درسته ولی با این 11 سال عمر هدر رفته ام چه کنم . درسته که روزای خیلی بد زیاد داشتیم ولی روزای خی ...

پای کس دیگه در میونه واین حرفا هم که به تو میزنه همشط بهونس خیلی ناراحت شدم برات خدا کمکت کنه

بچه ها من مهریه نمی خوام آتیش بشه دنبالش . خدا رو شکر که شاغلم . به جای مهریم دخترم رو بر می دارم که ...

سلام عزیزم 

من خیلی برات دعا کردم

ناراحت شدم 

اگر تصمیم جدیه وکیل بگیر یا برو پیش یه وکیل وقت مشاوره بگیر از یه وکیل

همیشه همینه..زن هایی که بسازن خوبن خانمن.شوهراشون الوات میشن

همکارام هم همینو می گن . ولی من مگه از زندگی چی می خواستم؟ فقط آرامش 

ولی همچی برعکس شد . من هیچ وقت در حقش کوتاهی نکردم و همیشه با صفت خوب صداش می زدم ، همیشه می گفتم دوستت دارم جان عزیزم قربونت برم و ... و چه حیف اینا همه از یادش رفته و چسبیده به حرفایی که من از زدنش هیچ قصدی نداشتم .

سلام عزیزم  من خیلی برات دعا کردم ناراحت شدم  اگر تصمیم جدیه وکیل بگیر یا برو پیش یه وک ...

ممنون . نه نیاز به وکیل نیست هر دومون تصمیم خودمون رو گرفتیم و اینجوری کارا سریع تر انجام می شه . نمیخوام زیاد طول بکشه.

دیشب موقع خواب اینا رو براش پیامک کردم :

سلام تصمیمت به گوشم رسید باشه قبول . گرچه خیلی خیلی برا منو و دخترم روزگار سخت خواهد گذشت ولی راضیم به تقدیرم .. تقدیر من همین بوده و هیچ کس نمیتونه عوض کنه . متاسفم برای دخترمون که به پای ما سوخت . 

تنها خاطرات خوبت رو با خودم می برم و هر چیزی که متعلق به توست رو جا می زارم تا بهتر بتونم کنار بیام و برام سخت نباشه . 

به زودی وسالیلام رو جمع می کنم ولی بدوم من توی دوست داشتنت صادق بودم . روزی که برای همیشه برم برات به نامه تو خونه میزام برو بخونش . خدا حافظ

انالله و انا الیه راجعون

2823
2791
2779
2792