2777
2789

من خیلی سال پیش رفتم.یادمه خیلی خوش گذشت و با اینکه وسط تابستون بود دم صبش یخ کردیم.آب گرمشم خیلی عالی بود.یه گردنه بود که میرفتم سمت آستارا اونم بی نظیر بود.خوشا به سعادتتون

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

سلام يكي از فاميلامون گفت اصلا مسافرت نريد شمال و اردبيل و...گفت هوا افتضاحه و پر از پشه است..خيلي هم گرمه

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سال پیش رفتم.یادمه خیلی خوش گذشت و با اینکه وسط تابستون بود دم صبش یخ کردیم.آب گرمشم خیلی عا ...

الان خيلي گرم شده ما هم پارسال رفتيم فقط گرما خورديم چندسال پيش هوا عالي بود حتي تو اوج گرما

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
الان خيلي گرم شده ما هم پارسال رفتيم فقط گرما خورديم چندسال پيش هوا عالي بود حتي تو اوج گرما

واقعا.من شاید ۱۰ سال پیش رفتم .همه جاش سرسبز و قشنگ بود اسم اردبیل که میاد حس خوبی بهم دست میده.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

جدی میگی😐

اره همين هفته كه گذشت اردبيل بودن خيلي گرمه گفت....الان موقع خوبي براي مسافرت نيست....اوج گرماست فقط اذيت ميشين

بنظرتون شمال بهتره یا اردبیل الان

هيچكدوم😑😑😑دارم ميگم گفتن خيلي گرمه ...شمال كه صفر درصد حالا اردبيل بهتره ولي هرجا بريد هتل و....كولر ندارن..يا روستاهاش... اگه رفتين حتما روستاي كليبر و آب گرمش بريد

واقعا.من شاید ۱۰ سال پیش رفتم .همه جاش سرسبز و قشنگ بود اسم اردبیل که میاد حس خوبی بهم دست میده.

اره خيلي خوبه اما ما پارسال اواسط مرداد بود كه خنك اونجوري نبود مثل چندسال پيش اما خوب بود

واقعا حس خوبي داره👌👌👌