2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 42 پست
زیاد یعنی مثلا هفته ای چندبار خونه پدربزرگ؟

خونه پدر بزرگم یکم دوره از ما کمتر میریم ولی خاله ها و دایی ها معمولا اخر هفته یجا(خونه یکیمون)جمع میشیم دورهمیم.

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریفیدم     حق با کیه؟

خیلی واضح بهشون بگید من خبر نشدم هیشکی منو خبر‌نمیکنه کاملا حق با شماس

ببخشیدا خیلی بیشعورن ولی...شاید بخاطر اینه ک خودشون زیاد رفت و امد دارن از شمام توقع دارن هفته ای ۳.۴ بار بری سر بزنی یا مثل خودشون از همه جا خبر داشته باشی

بهشون بگو من خبر نشدم شما چرا ب من نگفتید

والا هفته ی بار یا ۱۰ روز یبار خیلیم خوبه من ک سالیه😁😁😊😄😄

شما متاهلید؟

بله

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
چقد توقع اه اه اه 😦😦😦من از بس کم باشون رفت و امد دارم هیشکی زیاد ازم توقع نداره الحمدلله رب العال ...

😞😞یکبار هم شوهرعمه حالش بد شد رفت بیمارستان،ما بعد 4,5 روز که با عمه کارداشتیم و زنگ زدیم بهشون فهمیدیم.فورا رفتیم بیمارستان،همه با خشم و غضب نگامون کردن که چرا اینقدر دییییر؟؟!!!

خب ما دقیقا چطوری باید خبردار میشدیم؟

آیا باید هرروز زنگ زد به کل فامیل آمارشونو گرفت که کی کجاست الان و چی به چیه؟

نه واقعا چکار باید کرد؟

😞😞یکبار هم شوهرعمه حالش بد شد رفت بیمارستان،ما بعد 4,5 روز که با عمه کارداشتیم و زنگ زدیم بهشون فه ...

شما مگ بهشون نگفتین ما خبر نداشتیم؟؟؟

بهشون بگین اگ اتفاقی میفته منم زود خبر بدین من همش امار نمیگیرم ببینید جواب میده یا ن اگ هم نداد ک کلا بیخیالشون اصلا ماه ب ماه برین تا توقعاتشون کمتر بشه😁واییی ینی من دارم‌میگم صله رحمو بجا نیارین🤔😥🤔🤔من چون زیاد رابطم خوب نیس و خ کم رفت و امد دارم با فامیل صله رحم‌ زیاد بجا نمیارم😁😁ولی خدایی اگ‌ادمای درستی بودن دستور خدارو انجام میدادم ولی نمیتونم متاسفانع

همسرتون با این روند که هرهفته خونه خاله و دایی شما هستین مشکلی ندارن؟ کی وقت میکنین به اقوام همسر و ...

نه مشکلی نداره تازه استقبالم میکنه. عمه ها و عموها واسه هردومون یه شهر دیگن هروقت جورشه میریم به اوناهم سر میزنیم