2777
2789
عنوان

در چه حالین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 91 پست
[QUOTE=63622291]ای بابا چرااا[/QUOTEاز بارداریه ناخواسته میترسم، این ماه میترسم حامله شده باشم زبونم ...

😭😭😭😭😭 من ارزوووومه ارزووووو

بهش فک میکنم گریم میگیره، خداااایا

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم پسر کوچیکمو میخابونم، انقد فکروخیال کردم دارم سکته میکنم😭

چه فکری چه خیالی؟؟ بیخیال عزیزم

وقتی بچه داری یعنی خوشبختی به نظرم

ن😔 گفتم بریم مبل بخریم گف ن گفتم چرا گف عروسی درکار نیس گفتم شهریوره گفت کسی نگفته در صورتیکه شوهر ...

الان عصبانیه ولش گن، بعدا باهاش حرف بزن به نظرم، یا شایدم لازمه چندماه عقب بیفته، بابات بیشتر سرش میشه و دلش میسوزه، بهش اعتماد کن خب؟؟؟؟؟

من فک کردم تو یه ساختمونید😅 

نهههههههه، همین چندروز بعد سه ماهم نمیتونم تحمل کنم‌‌، مادرشوهرم من طبقه بالام دارم نماز میخونم میاد یهو بالا تو دستشویی و اتاقی که میخوابیمو میگرده، پنجره رو میبنده میره پایین😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اونم رفیقای مجرد..........انقدر بلند گریه کردم ک میترسم همسایه ها شنیده باشن.......دارم میترکم....

حق داری انصافا.... شاید برین مشاوره یا تهدیدش کنی به رفتن خوب باشه... نمیدونم والااا

نهههههههه، همین چندروز بعد سه ماهم نمیتونم تحمل کنم‌‌، مادرشوهرم من طبقه بالام دارم نماز میخونم میاد ...

😂😂😂😂😂نگرانته خب میخواد سرما نخوری.

مدیونی فک کنی داره سرک میکشه فضولی میکنه

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
الان عصبانیه ولش گن، بعدا باهاش حرف بزن به نظرم، یا شایدم لازمه چندماه عقب بیفته، بابات بیشتر سرش می ...

ن ن اون اصلا دلش نمیسوزه.خیلی مرد بدیه انقد بد ک روم نمیشه دلیلشو بگم.اون میخواد منو اذیت کنه فقط...

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
انشاالله ب ارزوت برسی عزیزم😍 من دوتا بچه ی کوچیک دارم اصن شرایطشو ندارم... دعا کنید من نباشم فعلا.. ...

من گاهی با فکر و خیال حامله بودن کل ماهو سر میکنم و خوشحالم و یهو موقع پری نابووود میشم

😭😭😭😭😭

عی خواهر مشکلات کم نیست ک، این بارداریه ناخواستم شده قوز بالا قوز، شده برام کابوس....

بارداری نعمته، لطفه برکته... از این زاویه نگاهش کن همه چی اسون میشه

😂😂😂😂😂نگرانته خب میخواد سرما نخوری. مدیونی فک کنی داره سرک میکشه فضولی میکنه

اصلنا زنیکه دیوونس

روانیه بقیه رم روانی میکنه، یه شامپو گذاشته تو حموم طبقه بالا مال سال نود😒😒😒 حالا خدا میدونه چقققققد پولدارن