2777
2789
عنوان

در چه حالین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 91 پست
نزدیک نیستن ک یکیشون باغ داره اونجا جمع میشن لعنتیا....دلم خونه بقرآن یه مدت خیلی خوب شده بود...دوبا ...

رفیق بازی خیلی بده.زندگی ادمو مختل میکنه واقعا.امیدوارم مشکلت حل بشه

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهههه، اومدیم شهرشون خونمون یجا دیگس

من فک کردم تو یه ساختمونید😅 

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
خونه مادرشوهر امشب در تصرف منه😆😆مادرشوهرم نیست من اومدم اینجا .هیشکی نیس راااحت😋😋😋

اخخخخخخ خوش به حالت.مادرشوهر من خونش و وسایلش به جونش بستسسس‌، نمیدونی که، زنیکه احمق یه شامپو گذاشته تو طبقه ای که ما هستیم مال سال نود

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
رفیق بازی خیلی بده.زندگی ادمو مختل میکنه واقعا.امیدوارم مشکلت حل بشه

اونم رفیقای مجرد..........انقدر بلند گریه کردم ک میترسم همسایه ها شنیده باشن.......دارم میترکم....

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
اخخخخخخ خوش به حالت.مادرشوهر من خونش و وسایلش به جونش بستسسس‌، نمیدونی که، زنیکه احمق یه شامپو گذاشت ...

وااای خدا😂😂😂مادرشوهرمن اصلا خبر نداره من خونشونم از ظهر اومدم😊😊😊😊😁😁😁😁😁

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
اعصابم خورده ....من کل هفته توی خونم آقای همسر هم سرکار....پنجشنبه و جمعه ک رسید با دوستاش میره بیرو ...

ناراحت نشو ولی همسرجوووووونت فحش لازمه‌

چرا انقد بی مسئولیته اخه😒😒😒

ای بابا چه کاریه صبر کنی شوهرت بیاره  تنبلی نکن پاشو یه املتی چیزی درست کن بخور دیگه

نمیشه دیگه، الان فکرمیکنن من خوابم

کلی ادا در اووردم که خستم و شام نمیخوام اصلا

نمیشه که

مطمئن باش از دلش نمیاد همچین کاری کنه.برو سراغ مامانت چون اینجور موقع ها اونا رگ خواب پدرارو بلدن

مامانم گف ب همین خیال باش.گف رو دستمون نموندی ک حالا حالا هستی😳 دارم دیوونه میشم.من هم خانوادم هم خانوادش دارن اذیتم میکنن تنها راه حل ازدواجه😑😢

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜