2777
2789
عنوان

در چه حالین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 91 پست
ای بابا چرااا

اعصابم خورده ....من کل هفته توی خونم آقای همسر هم سرکار....پنجشنبه و جمعه ک رسید با دوستاش میره بیرون...خب دلم پوکید دیگه...امشب بردم خونشون شام خوردیم بعد منو گذاشت خونمون خدافظی کرد رفت😐بادوستاش رفت😐منم با داداشم برگشتم خونه

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
منم از صبح کلی ظرف شستم، پیاده راه رفتم‌، دوش گرفتم و گشنمه الان به تخمه هم راضیم، باید صبرکنم نصف ...

ای بابا چه کاریه صبر کنی شوهرت بیاره 

تنبلی نکن پاشو یه املتی چیزی درست کن بخور دیگه

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اخ اره دقیقا.من نفسمم درنمیاد این فسقل خانم سکسکش گرفته هی شکمم میپره بالا.یه بالش لای پامه یکی ت ...

اخییی... پاشو اب بخور وونفستو حبس کن خوب میشه سریع

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
چقد وضع بدیه😂😂😂😂 من ترجیح میدم این مواقع یه چرخی تو تلویزیون و خونه و اینا بزنم تا شارررررج بشه ...

نمیتونم حس میکنم ی چیزی و از دست میدم چند دقیقه اینجا نباشم😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

چرا اینقد دوستای عوضیشو دوست داره😔😔😔😔یه مشت آدم مجرد بیخودن😞😞😞بخدا انصاف نیست من کل هفته توی خونه باشم آخر هفتمم اینجور تموم بشه😔😔😔😢😢😢😢😢😢😢

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
چرا اینقد دوستای عوضیشو دوست داره😔😔😔😔یه مشت آدم مجرد بیخودن😞😞😞بخدا انصاف نیست من کل هفته توی ...

همسر منم قبلا اینجوری بود.خداروشکر خونرو جابجا کردیم راحت شدم از دستشون

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
چرا اخهه؟؟ عصبی بوده یچی گفته لابد

ن😔

گفتم بریم مبل بخریم گف ن گفتم چرا گف عروسی درکار نیس گفتم شهریوره گفت کسی نگفته در صورتیکه شوهرم گفته.گف تا اذیتشون نکنم چند ماه نمیزارم عروسی کنید😢😢😢 همینجوری دارم گریه میکنم

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
خخخخخخ از سر شب تو تاپیک های شام هعی گفتم هنو نمی دونم چی درست کنم و یا رسپی هم یاد گرفتم حالا ب شوه ...

خخخخخخ.... تنبل... هندون که بیشتر دل ضعفه میاره😂😂برو نمیرو بزن بخورین

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
ن😔 گفتم بریم مبل بخریم گف ن گفتم چرا گف عروسی درکار نیس گفتم شهریوره گفت کسی نگفته در صورتیکه شوهر ...

مطمئن باش از دلش نمیاد همچین کاری کنه.برو سراغ مامانت چون اینجور موقع ها اونا رگ خواب پدرارو بلدن

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
همسر منم قبلا اینجوری بود.خداروشکر خونرو جابجا کردیم راحت شدم از دستشون

نزدیک نیستن ک یکیشون باغ داره اونجا جمع میشن لعنتیا....دلم خونه بقرآن یه مدت خیلی خوب شده بود...دوباره هرهفته میره باشون....هیچوقت مادرشوهرمو نمیبخشم...ک چون پسرش اینجور بود بهش زن داد ک خوب بشه...ولی.....😢😢😢😢😢😢