2777
2789

ببین من بانک مسکن حساب دارم ولی حساب مشترک نیست

باید ازخودبانک سوال کنی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اينو ميدونم خونه اي ك قسط داشته باشه،وقتي به نام كسي ديگه ميشه قسطاش هم به اون فرد تعلق ميگيره،يعني سند خونه ب اسم شما ميشه و طرف بانك براي پرداخت قسط شما ميشيد ديگه بانك شمارو ميشناسه براي پرداخت قسط

بديش همينه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی برای انتقال سند وجود نداره توی بانک مسکن اما باید وام رو هم ب نام شما بزنه و ده درصد از باقیمانده وام رو بپردازه یا اینکه میتونه وکالتی ب نامت بزنه یعنی وکالت تام بهت بده

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
چه بد! چه پیشنهاد بدی به شوهرم دادم

مشکلی نداره تو محضر خونه وکالت ازش بگیر 

البته از معایب وکالت نامه اینه ک خدایی نکرده بعد فوت وکالت نامه از لحاظ قانونی هیچ ارزشی نداره

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
چه بد! چه پیشنهاد بدی به شوهرم دادم

بديش همينه از نظر قانوني شما طرف بانك ميشي

البته زنو شوهر اين حرفارو ندارن ولي قانون شوخي نداره

بازم با يه دفتر خونه يا مشاور حقوقي مشورت كن ببين چكار كني بهتره،اخه حيفه بزار ب اسمت كنه وليييييييي با رعايت همه نكات

مشکلی نداره تو محضر خونه وکالت ازش بگیر 

دیگه روم نمیشه اینجوری بگم که

قبلا گفته بود خونه رو میزنه به نام من 

اما پول تو یه بانک دیگه بود من پیشنهاد دادم ببریم بانک مسکن

دیگه روم نمیشه اینجوری بگم که قبلا گفته بود خونه رو میزنه به نام من  اما پول تو یه بانک دیگه ...

کار خوبی کردی چون بانکای دیگه ب هیچ وجه امکان انتقال سند رو ندارن و نمیشه تا پایان تمام شدن اقساط خونه رو ب نام کسی کرد 

چقدر از قسطاش مونده

کار خوبی کردی چون بانکای دیگه ب هیچ وجه امکان انتقال سند رو ندارن و نمیشه تا پایان تمام شدن اقساط خو ...

من و همسرم هم میخوایم از بانک مسکن وام برداریم و خونه بخریم میشه بعده برداشتن وام سند رو کلا به اسم من بزنه یا نه؟

من و همسرم هم میخوایم از بانک مسکن وام برداریم و خونه بخریم میشه بعده برداشتن وام سند رو کلا به اسم ...

بله گفتم ک میشه اما باید وام رو ب نام شما بکنه و شما موظف ب پرداخت وام خواهید بود اگر میخواید این کارو کنید قبل از برداشتن وام و خرید خونه وام رو ب نام خودتون بزنید و بعد خونه هم ب نام خودتون چون در غیر این صورت شما بعد یند زدن خونه ب نام همسرتون برای اینکه خونه رو ب نام خودتون کنید باید ده درصد از مبلغ سود رو تصویه کنید ب این نکته هم توجه داشته باشید ک اگه قبل خرید خونه وام رو ب نام خودتون بکنید باید دارای شغل باشید تا وام لهتون تعلق بگیره بانک ب افراد شاغل وام میده حالا یا فیش حقوق داشته باشی یا پروانه کسب یا هر سندی ک بانک قبول کنه

بله گفتم ک میشه اما باید وام رو ب نام شما بکنه و شما موظف ب پرداخت وام خواهید بود اگر میخواید این کا ...

متاسفانه من شاغل نیستم ولی همسرم میگه اگه قبول کنن کلا سند رو به اسم من میزنه و وامشو خودش پرداخت میکنه 

متاسفانه من شاغل نیستم ولی همسرم میگه اگه قبول کنن کلا سند رو به اسم من میزنه و وامشو خودش پرداخت می ...

وام رو هم باید بزنه ب نام شما حالا خودش پرداخت میکنه دیگه