اينو ميدونم خونه اي ك قسط داشته باشه،وقتي به نام كسي ديگه ميشه قسطاش هم به اون فرد تعلق ميگيره،يعني سند خونه ب اسم شما ميشه و طرف بانك براي پرداخت قسط شما ميشيد ديگه بانك شمارو ميشناسه براي پرداخت قسط
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مشکلی برای انتقال سند وجود نداره توی بانک مسکن اما باید وام رو هم ب نام شما بزنه و ده درصد از باقیمانده وام رو بپردازه یا اینکه میتونه وکالتی ب نامت بزنه یعنی وکالت تام بهت بده
ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
من و همسرم هم میخوایم از بانک مسکن وام برداریم و خونه بخریم میشه بعده برداشتن وام سند رو کلا به اسم ...
بله گفتم ک میشه اما باید وام رو ب نام شما بکنه و شما موظف ب پرداخت وام خواهید بود اگر میخواید این کارو کنید قبل از برداشتن وام و خرید خونه وام رو ب نام خودتون بزنید و بعد خونه هم ب نام خودتون چون در غیر این صورت شما بعد یند زدن خونه ب نام همسرتون برای اینکه خونه رو ب نام خودتون کنید باید ده درصد از مبلغ سود رو تصویه کنید ب این نکته هم توجه داشته باشید ک اگه قبل خرید خونه وام رو ب نام خودتون بکنید باید دارای شغل باشید تا وام لهتون تعلق بگیره بانک ب افراد شاغل وام میده حالا یا فیش حقوق داشته باشی یا پروانه کسب یا هر سندی ک بانک قبول کنه
ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......