2777
2789
عنوان

دلیل میخوام

237 بازدید | 20 پست

بچها من میدونم بین دعاهای قرانی و ذکراو سوره  هایی ک خودمون برا حاجتو اینا میخونیم با اون دعاهایی که از کسایی که تو کار دعا نویسی ان میگیرن فرق داره ولی نمیتونم فرقشون رو بیان کنم اگ بلدین میشه بگید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست ک به ماهیت درستیِ  کار دعا نویسی اعتقاد داشته باشه ؟!. یعنی با چشمای خودش دیده باشه یه نفر پیش دعا نویس رفته و تونسته باشه به اهدافش برسه؟؟ 

استاتر این برام یهو سوال شد اگه موردی داره بگو سریع تا حذفش کنم 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

یسری هاش دعاهایی هست که تو کتابای دعای قدیمی هست و با حروف ابجد هست کارهرکسی نیست بعضی دعا نویسا واردن

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....

فرقش اینه در دعاهای عادی تو از خدا و ائمه میخوای بهت کمک کنن ولی دعا نویس ها از شیطان و اجنه کمک میگیرن برای رفع مشکل 

اونایی هم که میگن دعاهای ما قرآنیه و این حرفا خب دیگه چه نیازی به اوناست خودت بی واسطه ی اونا مفاتیح و آیه های قرآنو بخون بدون اینکه به کسی پول بری و اونو واسطه کنی .

کسی هست ک به ماهیت درستیِ  کار دعا نویسی اعتقاد داشته باشه ؟!. یعنی با چشمای خودش دیده باشه یه ...

اونایی که دنبال اینکاران خیلی دیدم اعتقاد دارن ومیگن تاثیر داره

فرق نداره البته در بهترین حالت

بابام یه دوست داشت دعانویس بود

خودش اعتقادب به دعاهاش نداشت اما اونایی که پیشش میومدن اعتقاد داشتن و جالبه نتیجه هم می گرفتن😋

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
مرسی عزیزم 

خواهش میکنم من کلا اعتقادم اینه هیچ قدرتی بالاتر از حدا نیست پس همیشه باید از خدا خواست اگر هم خدا حاجتمونو نمیده حتما این برامون بهتره چون هیچ کس برای ما مهربون تر از  خدا نیست .

بچها با شوهرم بحثم شد سر این قضیه میگفتم دعاهایی ک برا حاجت میخونیم فرق داهو اینا چون قرانیه میگف دع ...

خوب خیلی هاش قرانیه و همشون هم با اجنه ارتباط ندارن