2777
2789
عنوان

دلیل میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست
کسی هست ک به ماهیت درستیِ  کار دعا نویسی اعتقاد داشته باشه ؟!. یعنی با چشمای خودش دیده باشه یه ...

آره عزیزم دیدم یه پسر 10 ساله دیابت داشت و بعضی وقتها اینقد حالش بد میشد میرفت تو کما بعدم پیش یه دعا نویس رفت الان یکه ساله دیگه بیمارستان نرفته

بچها با شوهرم بحثم شد سر این قضیه میگفتم دعاهایی ک برا حاجت میخونیم فرق داهو اینا چون قرانیه میگف دع ...

دعا نویسی که ادعا داره از تو قرآن در میاره دروغ میگه یا اینکه اگر خواص هر آیه رو میدونه بگه برو فلان آیه رو از تو قران در بیار این کارو بکن همشون یه چرت و پرتی رو کاغذ مینوسن میگن دعای قرانی. الان خواص هر آیه تو اینترنت هست خودت سرچ کن انجام بده چرا پول بدی دیگری این کارو بکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی میگفت برا یه چیزی دعا گرفته بود تا چند هفته اثر داشت بعددعا را با لباس شسته بود حواسش نبود میگفت اثرش رفت

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
بله خیلی هارو دیدم

منم امروز دیدم یه نفرو و برام غیر قابل باور بود میگفت دعا نویسه با اجنه سر و کار داشت!!! 

هنوز هنگم مشکلش اخه خیلی حاد بود حتی من خودم براش دعا میکردم

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
دعا نویسی که ادعا داره از تو قرآن در میاره دروغ میگه یا اینکه اگر خواص هر آیه رو میدونه بگه برو فلان ...

نه نمیخوام برم پیش دعا نویس خودم دنبال فواید و خواص دعاها هستم

نه نمیخوام برم پیش دعا نویس خودم دنبال فواید و خواص دعاها هستم

کار خوبی میکنی 

به نظرت چیزی که با دعانویسی بخواد انجام بشه و واقعا مشیت خدا توش نباشه چه لطفی داره انجام شدنش