2777
2789
عنوان

بیاید بی بی منو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 28 پست
راستش امروز مهمون داشتم واسه همین دیروز سبزی قرمه سبزی خورد کردم باچاقو زیرش رنگ گرفته شما ببخشید دی ...

شوخی کردم😁شماچراجدی میگیری.راستی بی بیتم منفیه ایشالله یروز+میشه

.                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من نرفتم فردا ميخوام برم لازمه حتما بريم؟ البته من استرس خارج از رحم دارم ميخوام برم ببينم ساك ...

نمیدونم بری بهتری ایشالا که نی نیت داخله رحمه عزیزم. نمیدونم دوتا ساک باشه یعنی دوقلواِ ؟پس چرا حرفی نزد ؟ فقط گفت هفته ی هفتمتم بیا حتما. 

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
واقعا روز ۴۱ آز دادم منفی بود روز سی و دو پری کیت تخمکگذاری مثبت شده بود

نمیدونم عزیزم ولی من یه لحظه فکر کردم هاله دیدم

خدایا شکرت که منم مامان شدم،التماست میکنم همه اونایی که نینی ندارن دامنشونو سبز کن،الهی آمییییییییییین.
واقعا دیدید من فکر میکنم توهمه شاید

من دیدم عزیزم.خیلی کمرنگه. بازم بزن 

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
خوش بحالت انشالله سالن بیاد تو بغلت

مرسی.ولی من هاله دیدم.ایشالا بارداری

اینم بی بی دو روز پیشه اولش ی خورده رنگش پخش شد بعد ی خط سفید افتاد الان اینجوری شد فکر کنم بخاطر پخش شدن رنگش خط دوم هاله کمرنگ انداخته

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
من پری شدم دوباره

به نظر منم هاله داره بی بی هات اگه خونریزیت کمه شاید لانه گزینیه مراقب باش عزیزم

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ