ziziiii مدیر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 عنوان بیاید بی بی منو ببینید | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 28 پست بچه ها شما چیزی میبینید تو این بی بی؟دارم تو هم از ی خط میبینم روز ۴۵ پری و نه روز پروژسترون زدم میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌 1397/04/15 | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jighar عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 7547 راستش امروز مهمون داشتم واسه همین دیروز سبزی قرمه سبزی خورد کردم باچاقو زیرش رنگ گرفته شما ببخشید دی ... شوخی کردم😁شماچراجدی میگیری.راستی بی بیتم منفیه ایشالله یروز+میشه .
ziziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 من یه هاله میبینم واقعا دیدید من فکر میکنم توهمه شاید میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
ziziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 عزيزم تاريخ بارداريت مثل منه سونو نرفتيد واسه ديدن ساك؟ ۲۳ نوبت دارم ولی شک دارم به بارداری میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 نه من نرفتم فردا ميخوام برم لازمه حتما بريم؟ البته من استرس خارج از رحم دارم ميخوام برم ببينم ساك ... نمیدونم بری بهتری ایشالا که نی نیت داخله رحمه عزیزم. نمیدونم دوتا ساک باشه یعنی دوقلواِ ؟پس چرا حرفی نزد ؟ فقط گفت هفته ی هفتمتم بیا حتما. مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
faegheh عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 1465 واقعا روز ۴۱ آز دادم منفی بود روز سی و دو پری کیت تخمکگذاری مثبت شده بود نمیدونم عزیزم ولی من یه لحظه فکر کردم هاله دیدم خدایا شکرت که منم مامان شدم،التماست میکنم همه اونایی که نینی ندارن دامنشونو سبز کن،الهی آمییییییییییین.
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 واقعا دیدید من فکر میکنم توهمه شاید من دیدم عزیزم.خیلی کمرنگه. بازم بزن مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
ziziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 رفتم دوتا ساک تشکیل شده.گفت دوباره هفته هفتمت بیا .شمارفتی؟ خوش بحالت انشالله سالن بیاد تو بغلت میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 خوش بحالت انشالله سالن بیاد تو بغلت مرسی.ولی من هاله دیدم.ایشالا بارداری مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
مربلا عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 1547 نمیدونم بری بهتری ایشالا که نی نیت داخله رحمه عزیزم. نمیدونم دوتا ساک باشه یعنی دوقلواِ ؟پس چرا حرفی ... اره دوساک دوقلوها مبارکه عزیزم
ziziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
ziziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 اینم بی بی دو روز پیشه اولش ی خورده رنگش پخش شد بعد ی خط سفید افتاد الان اینجوری شد فکر کنم بخاطر پخش شدن رنگش خط دوم هاله کمرنگ انداخته میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
ziziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 من پری شدم دوباره میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
آنامامی عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 397 من پری شدم دوباره به نظر منم هاله داره بی بی هات اگه خونریزیت کمه شاید لانه گزینیه مراقب باش عزیزم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ