2777
2789
عنوان

مهریه

232 بازدید | 20 پست

خانوما مهریه شما چیه  و لطف کنید سوال پایین هم نظر بدید

تعداد رای : 16
نظرسنجی
خانه شیش دنگ
12
75%
سکه زیاد
2
12%
شاخ نبات و قران و 14تا سکه
1
6%
٣000 شاخه گل رز سفید و صورتی
1
6%
هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ کدوم،حق طلاق وحق حضانت فرزند بعلاوه نصف اموال شوهر

افرییییین👏👏👏👏

زمان ما حق طلاقو حضانت مد نبود😆

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
هیچ کدوم،حق طلاق وحق حضانت فرزند بعلاوه نصف اموال شوهر

حق طلاق یا وکالت طلاق؟؟

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

من ۴۰۰ تا سکه  سفر مکه

اخلاق نیک، کردار نیک، پندار نیک که بابام به شدت روش تاکید داشت😍 

و البته یه تیکه زمین که پدرم قولشو از پدر شوهرم گرفت  و اونم بعد زد زیرش😏😏😏

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

حق طلاق فایده نداره

چون مواردش رو باید اثبات کنید. که سخته

باید درخواست بدید. و برید و. بیاید

ولی وکالت طلاق یهنی هر موقع بخواید میتونید. جدا بشید

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

گول این حق طلاق رو نخورید

مهم وکالت طلاقه