بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کدوم،حق طلاق وحق حضانت فرزند بعلاوه نصف اموال شوهر
افرییییین👏👏👏👏
زمان ما حق طلاقو حضانت مد نبود😆
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
هیچ کدوم،حق طلاق وحق حضانت فرزند بعلاوه نصف اموال شوهر
حق طلاق یا وکالت طلاق؟؟
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
اخلاق نیک، کردار نیک، پندار نیک که بابام به شدت روش تاکید داشت😍
و البته یه تیکه زمین که پدرم قولشو از پدر شوهرم گرفت و اونم بعد زد زیرش😏😏😏
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
ولی وکالت طلاق یهنی هر موقع بخواید میتونید. جدا بشید
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️