2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔😢

175 بازدید | 29 پست

چند روز پیش با خانواده همسرم بیرون دعوت بودیم بعد یکی از دختر عمو هاش باشوهرم خیلی شوخی میکرد وهی دست به شوهرم میزد و تو ماشین دست به شکم همسرم میزد ونیشکونش میگرفت من خیلی ناراحت شدم شوهرم ناراحت شد و گفت دیگه هیچ موقه با دختر عموش جایی نمیریم 

داداشش ک قضیه رو فهمید به زنش (جاریم) گفت اونام خواستن امروز باهاشون بریم بیرون ولی شوهرم چون این دختر عموشم بود قبول نکرد بعد برادرش باخنده  بهش گفته زنم گفته به دختر عمو میگم فقط دست به شوهرمن بزنه به تو دست نزنه 

من وقتی فهمیدم از دست جاریم خیلی ناراحت شدم ولی نمیدونم این دفه ک میبینمش چ عکس العملی نشون بدم همیشه باهاش خوب بودم وهمیشه همه جا سعی میکردم طرفداریش کنم 

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

اینم بگم خانواده همسرم خیلی مذهبین اجازه نمیدن دختر وعروساشون بدون چادر باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه عروسیمم نزاشتن اهنگ بزارم  😢😢

چ دلت پره

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
بهش بگو اره عزیزم خوب کردی اینجوری گفتی اخه شوهر من مال دستمالی بقیه نیس

جاریم فامیلای شوهرمه همشون هواشو دارن اگه حرفی بزنم  من بده میشم

چ دلت پره

بخدا انقد دلم پر درحدی ک روز مادر برا مادرشوهرم کادو گرفتم جلو چشم داد به جاریم

اتفاقا جارى شما بسيار زن ابلهى هست كه حتى به شوخى مى خواد كار دختر عموى شوهرتو عادى جلوه بده و نياز نيست شما ناراحت باشى

جاريت مثلا مى خواد خودشو روشنفكر نشون بده در صورتى كه خيلى احمقه كه حتى به شوخى همچين حرفى زده

آهنگ ممنوعه بعد تماس و شوخی های آنچنانی مجاز😲

خیلی خانواده مسخره ای هستن مادرشوهرم بدون روسری  وجوراب اینا چادر میپوشه  بعد اگه من بخوام مانتو بلند بپوشم واویلاست