2777
2789
عنوان

من چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 46 پست
اصلا نگران نباش من بدتراز تو بودم دوتا بچه خدا بهم دا  الان هم ،هم داماددارم هم عروس ولی سعی کن ...

وایی راست میگی؟؟؟ من میترسم واسه بچه ای که بعدا" میاد پناه برخدا، راستی اصلا" بهتون نمیاد داماد و عروس داشته باشین😀

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خب میگم که هرکاری میکنم خودمو مشغول میکنم بعدش انگار که نه انگار تا یه مدت خوب دوباره روز از نو....ه ...

ببین عزیزم خیالپردازی مثبت تا حدودی سازنده است ومی تونه انسان را برای پیشرفت وتحرک در زندگی به فعالیت واداره ولی اگر بیش از اندازه ادم درخیالپردازی فرو رفت حتی اگر مثبت هم باشه فرد را از واقیت ها دور می سازه ومانع رسیدن فرد به اهدافش میشه.

شما سعی کن یه تعریفی از موقعیت ها وزمان های زندگی خود داشته باشی وتلاش کنی خودت را به ان مراحل با تلاش برسونی وقتی که به اهدافت مثلا دریک ماه رسیدی دیگر خیا لپردازی درمورد کارهای انجام شده تمام میشه وباز برای اهداف بعدی قدری خیالپردازی لازمه اما اجازه نده ادامه پیدا کنه باز با تلاش خودت را به پایان اهداف تعیین شده برسان با این برنامه ریزی ها می توانی فکر وذهنت را از این درگیری ها نجات دهی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم خیالپردازی مثبت تا حدودی سازنده است ومی تونه انسان را برای پیشرفت وتحرک در زندگی به فعالی ...

نفسه خانوم؟ یا نفیسه خانوم؟؟

من آخرش نتونستم پشت فرمون بشینم چون فکرم اینقدر درتکاپو سازندگی داستانه که تمرکزم رو ازم میگیره باور نمیکنی یه بار داستانم بقدری گریه دار بود که ساعتها فقط اشک میریختم فکر کن در حال ظرف  شستنی داری فکر میکنی واشک میریزی.......حالا چه شود

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من آخرش نتونستم پشت فرمون بشینم چون فکرم اینقدر درتکاپو سازندگی داستانه که تمرکزم رو ازم میگیره باور ...

نه من خداییش اینجوری نیستم خداروشکر تمرکزم خوبه ولی فقط سرنماز تمرکزم کم میشه اما خب کلا" دوس ندارم بهش زیاد فکرکنم ولی اینطور که معلومه باید بنویسم فایده نداره 

نه من خداییش اینجوری نیستم خداروشکر تمرکزم خوبه ولی فقط سرنماز تمرکزم کم میشه اما خب کلا" دوس ندارم ...

فقط سعی کن تما فکر هایت رو رو کاغذبیاری تا رم حافظه مغزت پر نشه خودت رو خالی کن اونم بانوشتن

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین