2777
2789
عنوان

من چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 47 پست
درمورد همه چی ولی خب بیشتر داستان میگم انگار یه جورایی داستان پردازی، راستی اسمت چه باهاله خخخخ

خب بنویسشون چرا نمینویسیشون؟اصلا بد نیس بعضی آدما تو ذاتشونه برو کلاسای نویسندگی  فوت . فنشو یاد بگیر و شروع کن ب نوشتن و سامان دهی داستانات این ی هنره . نعمت بعد میخوای ازش فرار کنی😒😒

بیش از حده راستش همه جوره هست ولی اگه منو ببینی فکر میکنی من دیوونم 

دیوونه ک حتما نیستی،

خیال پردازی نشونه ذهن باهوشه خیلی باهوش،اما دقیقا بگی  بمن چجوری ان شخصیتهاش بهتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه چیزهایی ذهنت را مشغول خیالپردازی می کنه ؟ البته خیالپردازی تا حدودی لازمه وخوبه ولی اگر از حد خو ...

بخدا منم واسه همین میترسم اگه منو ببینی خیلی داغونم برا همه چی خیالپردازی میکنم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ولی به قول دوستمون هر چی به خیالت میاد رو بنویس اینطور یه کم تحلیل میره تو میتونی از این قدرت استفاده کنی وداستاناتو به نشریه ها مجله ها وغیره ...بدی بابتش پول بگیری اینترنت سرچ کن در موردش

دارم داستانش میکنم شوهرمم میگه بنویس شاید آروم بگیری راستش احساس میکنم آروم نمیگیرم میخوام خیلی خیال ...

بنظر منک نویسنده موفقی میشی بیشتر نویسندها اینطوری بودن، اما اگه خودتو اذیت میکنه باید کمک بگیری از ی روانشناس

دیوونه ک حتما نیستی، خیال پردازی نشونه ذهن باهوشه خیلی باهوش،اما دقیقا بگی  بمن چجوری ان شخصیت ...

شوهرمم میگه نگو دیوونه 😀😀😀😀ولی من خودم خخخخ نمیدونم چطوری توضیح بدم ببین یه شخصیتی رو در نظر میگیرم خیال پردازی میکنم باهاش حرف میزنم دیگه تبدیلش میکنم به واقعیت یعنی تو واقعیت حرف میزنم بعد از یه شخصی به شخص دیگه حتی ممکنه جای اونهام حرف بزنم الان میتونی بهم بگی چیکارکنم؟

بخدا منم واسه همین میترسم اگه منو ببینی خیلی داغونم برا همه چی خیالپردازی میکنم

سعی کن اوفاتت را با فعالیتی پر کنی تا افکار خیالپردازانه کمتر به سوی شما بیاید.

راستی افکارخیالپردازانه شما بیشتر موارد مثبت داره یا منفی؟

سعی کن اوفاتت را با فعالیتی پر کنی تا افکار خیالپردازانه کمتر به سوی شما بیاید. راستی افکارخیالپردا ...

خب میگم که هرکاری میکنم خودمو مشغول میکنم بعدش انگار که نه انگار تا یه مدت خوب دوباره روز از نو....همه جوره ولی بیشتر مثبت نه منفی زیاد نیست

اصلا نگران نباش من بدتراز تو بودم دوتا بچه خدا بهم دا  الان هم ،هم داماددارم هم عروس ولی سعی کن این افکار رو مهارش کنی چون باعث میشه خودت سردرد های مزمن بگیری

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
بنظر منک نویسنده موفقی میشی بیشتر نویسندها اینطوری بودن، اما اگه خودتو اذیت میکنه باید کمک بگیری از ...

والا احساس میکنم بعضی روانشناسها باید خودشونو درمان کنن 

خخخخخ چه باهال نه ولی انگار دارم فیلمنامه مینویسم خیلی جالب😜

بابا دارم روانکاویت میکنم دختر خبر نداری😂خب خداروشکر مشکلت حاد نیست،

احتمالا جنبه ارثیم نداره،

وقتتو پر کن و تمرینهای تمرکز ذهنو از اینترنت سرچ کن انجام بده جدول و پازل هزارتیکه اینا حل کن،

یادتم باشه اذیت شدی با ی روانشناس حرف بزن دو سه جلسه