2777
2789
عنوان

خوش بو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 132 پست
اونوقت ضرر نداره ؟اخه اونم شیمیاییه

من از پزشكم گرفتم عزيزم ميگه به صورتتم مرتب بزن و ضد آفتابه. توي همه ي كرم هاي ضد افتاب زينك اكسايد ميزنن. به همه ميدن كه بعد از ليزر روي محل هاي ليزر سده بزنن و اگه جايي سوخته باشه ميزنن روش بلافاصله سوختگيو ترميم ميكنه. مت خيلي تحقيق كردم راجع بهش ضرري نداره عزيزم قيمتيم نداره ٣ ٤ تومنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد سریع جذب میشه؟

اره تازه زیر بغلت ب مرور سفید میشه

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
ضرر نداره؟پوستت تیره نشده؟

ن ولی زینک پوستو روشن میکنه

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
چطور هس؟خودت استفاده کردی؟چیمتش چنده؟

ی اسپری هست باید ب پوست زیربغل بخوره ب لباس بزنی سفید میشه ها.12 تومن

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
زاچ از عطاری بگیر آسیاب کن بزن عالیه من که زیر بغلم موهم نداره دیگه

منم اینو شنیدم،مادرم هم امتحان کردن،راضی بودن.من تنبلی میکنم و همیشه استفاده نمیکنم

بابا پودر بچه رو ک میگن سرطان زاست زینک اکسایدم میگن غده های زیر بغلو تحریک میکنه پس چی بزنیم

پودر زاج سفید

فوق العاده ست عوارض هم نداره طبیعیه

رنگ و چربی پماد رو هم نداره.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
زاچ از عطاری بگیر آسیاب کن بزن عالیه من که زیر بغلم موهم نداره دیگه

زاچ چیه؟چطوره؟زیر بغل سیاه نمیشه‌؟چطور استفاده میشه؟

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
من ٦ماهه از يه روش استفاده ميكنم فوق العاده راضيم نامزدم هي بو ميكنه ميگه چرا بو نميدي تو اين گرما😂 ...

پس حتما پمادمیگیرم مرسی عزیزم😍😍😍

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗