2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

507 بازدید | 66 پست

سلام خانوما کسی هست که خانواده ش سیسمونی نخریده باشن ؟ من مامانم اصلا به روی خودش نمیاره که بخره . راستش از شوهرم خجالت میکشم . نمیدونم چیکار کنم 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم مادرته دیگه رک‌و‌پوست کنده ازش بپرس 

اگه هم میبینی اوضاع مالیشون خوب نیس بگو هرچقدر مدنظرته که خرج کنی بده بمن ما همون اندازه خرید میکنیم

البته اینم بگم خدایی رسم بدیه!جهاز بده چند سال بعد سیسمونی هم بده!

ما خودمون انقدر به نداری خوردیم سر داروها و آزمایشهام برای بار داریم که خدایی اگه داشتم خودم خرید ای بچمو میکردم 

ب نظر من اخه پدرومادر چ گناهی کردن.ما ی اشنایی داشتیم بااینکه پولدار بود خیلی هم ادم خیری هست ولی سیسمونی نخرید.دامادش خودش خرید.یکی دیگ بچه رو سر میندازه چ توقعی دارید.اگه داری اذیت میشی ب مامانت بکو البته اگه میدونی پولشو داره

یکم جمع کردم ولی خیلی کمه . الان ۴ ماهمه . زیاد وقتی ندارم .گفتم بعضی ها رو بدوزم . یعنی به نظرت ارز ...

اره.اما مغازه هایی هستن واقعا قیمتاش خوبه و جنسای خوبی داره بگرد پیدا کن از دوختن هم ارزون تر درمیاد

ب نظر من اخه پدرومادر چ گناهی کردن.ما ی اشنایی داشتیم بااینکه پولدار بود خیلی هم ادم خیری هست ولی سی ...

راستش مامانم یه جورایی از شوهرم خوشش نمیاد شوهرم هیچوقت نگفته خانواده ام بخرن . چند بار گفت بهشون زحمت نده خودمون میخریم