بچه پدر داره چرا باید وسیله هاشو مادر شما بخره این رسم اشتباهیه . حالا اگه خواستن کادو هرچی بدن یا ذوق داشتن که یه چیزایی تهیه کنن به خودشون مربوطه. من اکثر وسایل سیسمونی رو شوهرم خرید
چون وظیفه ای نداشتن .جهیزیه باید بدن چون اول زندگیه بالاخره خانواده ها باید کمک کنن زندگی استارت بخوره.اونم باز بستگی به شرایط داره .اما سیسمونی بااااید زن و شوهر بخرن چون خودشونو تصمیم گرفتن بچه دار بشن مگر انوقت که قصد کردن بچه دار بشن با خانواده زنشون سلام مشورت کردن تا ببین اونا شرایطشون چطوره حالا نباید توقع سیسمونی داشت.من جای تو بودم از پول خوذم بدونه اینکع شوهرم بفهمه تیکه بزرگارو میخریدم .مثل تخت و کمد با چند تیکه وسایل .بقیه وسایل و مثل روروئک. و کالسکه و این چیزا لباس ....و به شوهرم میگفتم بخره میگفتم پدر مادرم همینکه تخت و کمد خریدن دستتشون درد نکنه بچه ما هم هست باید خودمون هم بخریم
یکم جمع کردم ولی خیلی کمه . الان ۴ ماهمه . زیاد وقتی ندارم .گفتم بعضی ها رو بدوزم . یعنی به نظرت ارز ...
نمیدونم من تجربه ندارم ولی به بهونه های مختلف از شوهرت پول بپیچون وسایل بخر ببر خونه قایم کن ببین مامانت میخره یا نه دیدی اونم یه چن تیکه خرید توام وسایلارو ببر بده بهش بگو با سیسمونی بیار من هنو حامله نیستم ولی از الان دارم جمع میکنم مامانم اینام میخرن ولی خب تکمیل نه مجبورم خودم جمع کنم فعلا850جم کردم
واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
بچه پدر داره چرا باید وسیله هاشو مادر شما بخره این رسم اشتباهیه . حالا اگه خواستن کادو هرچی بدن یا ذ ...
رسم هست حالا اشتباه یا درست . خانواده شوهر چی میگن . خیلی ضایع است که . جهیزیه رو کامل بردم . رفتن همه جا پر کردن وسایل برقی هیچی نیاورده بود . با اینجور ادمایی طرف هستم 😁😁
به نظرم مادرته دیگه رکوپوست کنده ازش بپرس اگه هم میبینی اوضاع مالیشون خوب نیس بگو هرچقدر مد ...
اره راست میگی . رسم بدیه . ولی شوهرمم سر بارداری من چه قبل چه بعد خیلی هزینه کرده تا الان . بیشتر چیزا هم جز بیمه نیست . الان زنگ زدم واسه انومالی اسکن میگه ۳۸۰ تومن